UutisetWWE

Goldberg tekee SmackDown-debyyttinsä ensi viikolla – ottelee The Undertakeria vastaan Saudi-Arabiassa

WWE:n Hall of Fame -jäsen Goldberg, 52, palaa kehään ensi viikolla. Goldberg tulee esiintymään paitsi tiistain SmackDown Live -lähetyksessä myös perjantain Super ShowDown -tapahtumassa Saudi-Arabiassa.

Goldberg ottelee Super ShowDownissa The Undertakeria, 54, vastaan. Kyseessä on ensimmäinen kerta ikinä, kun Goldberg ja Undertaker ottelevat vastakkain.

Goldberg nousi alun perin suosioon World Championship Wrestlingissä ja työskenteli WWE:ssä ensi kerran vuosina 2003–2004. Goldberg palasi WWE:hen vuonna 2016 ja otteli toistaiseksi viimeisen ottelunsa Brock Lesnaria vastaan WrestleMania 33 -tapahtumassa keväällä 2017.

Super ShowDown on kolmas tapahtuma WWE:n ja Saudi-Arabian 10-vuotisessa sopimuksessa. Se lähetetään suorana lähetyksenä WWE Networkilla perjantaina 7. kesäkuuta kello 21–01 Suomen aikaa.

Tapahtuman kortti näyttää tällä hetkellä tältä:

  • Goldberg vs. The Undertaker
  • Triple H vs. Randy Orton
  • Roman Reigns vs. Shane McMahon
  • WWE Universal -mestari Seth Rollins vs. Baron Corbin
  • Braun Strowman vs. Bobby Lashley
  • WWE Intercontinental -mestari Finn Bálor vs. Andrade
  • Lars Sullivan vs. Kalisto, Gran Metalik & Lince Dorado
  • 50-man Battle Royal

Super ShowDown järjestetään King Abdullah Sports City -stadionilla Jeddan kaupungissa Saudi-Arabiassa.

WWE:n ja Saudi-Arabian välistä yhteistyötä on kritisoitu jonkin verran sosiaalisessa mediassa. WWE-painijoista ainakin Daniel BryanJohn Cena ja Kevin Owens ovat kertoneet, etteivät he tahdo esiintyä Saudi-Arabiassa.

Lisää...
Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarksiden ylläpitäjä ja showpainiselostaja, joka on päivisin maakuntalehden urheilutoimittaja ja öisin oman elämänsä Vince Russo. Taskusta löytyvät myös äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan paperit. Kaikkiruokainen painifani, joka rakastaa vahvoja tunteita ja johdonmukaista tarinankerrontaa.

Previous post

#PerjantainPromo - Kaikki suuret joukkueet palaavat joskus yhteen (2014)

Next post

Dave Meltzer WWE:n yhteistyöstä Saudi-Arabian kanssa: "Tämä todistaa, että mainostettu naisten vallankumous on vain sanojen helinää"

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.