KommenttiWWE

Kommentti: Samaa vanhaa p**kaa

WWE.comin etusivulla on otsikko, jossa kerrotaan ”Stone Cold” Steve Austinin ”šokeeraavasta” paluusta Monday Night Raw’hon.

Austin, joka muistetaan Mr. McMahonin vanhana verivihollisena, esiintyi ohjelman 25-vuotisjuhlajakson ensimmäisessä kohtauksessa ja iski sekä Shane McMahonille että Mr. McMahonille vanhan kunnon Stone Cold Stunnerin.

Nostalgista? Ehkä. Šokeeraavaa? Ei hemmetissä.

Myönnän, että minäkin hymyilin, kun vanhat vihamiehet seisoivat samassa kehässä samaan aikaan kaikkien näiden vuosien jälkeen. Yllättävä, käänteentekevä tai rajoja rikkova Austinin esiintyminen ei kuitenkaan ollut. Samaa vanhaa p**kaa se oli, niin kuin aina.

Eikä se päde ikävä kyllä ainoastaan Austiniin, vaan koko WWE:hen ylipäänsä. Raw’n juhlajakso oli nimittäin ensimmäinen WWE:n viikoittaisjakso, jonka päätin pitkästä aikaa katsoa alusta loppuun – ja se, mitä jaksosta jäi käteen, oli pettymys.

Tiesin kyllä, mitä tuleman pitää, siis nostalgiaa. Elättelin kuitenkin toiveita hieman erilaisesta WWE:stä. Sellaisesta, joka ilahduttaisi, viihdyttäisi ja koukuttaisi samalla tavalla kuin aikanaan, 00-luvun alussa.

Joopa joo.

Show’n fiilis kiteytyi aika hyvin yhteen yleisössä näkyneeseen kylttiin.

Siinä luki, että ”WWE used to be cool”.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#MaanantainMatsi - Samoa Joe vs Necro Butcher (2005)

Next post

Arvio: WWF Superstars (1991) ja WWF Raw (1994)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *