#perjantainpromoWWE

#PerjantainPromo – John Morrison yrittää muuttaa menneisyyttä (2010)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Ennen WWE Networkia WWE tuotti videosisältöä omille kotisivuilleen ja myöhemmin Youtubeen. Näitä videosarjoja oli useita, osa kesti pidempään ja osaa tuli vain muutama jakso. Kaikista tunnetuin näistä sarjoista on ehkä kuitenkin John Morrisonin ja The Mizin yli 60 jakson verran kestänyt ohjelma The Dirt Sheet, jossa kaksikko ruoti omaan tyyliinsä mitä WWE:ssä on kuluvalla viikolla tapahtunut. Ohjelma päättyi siihen kun Miz ja Morrison päätyivät eri brändeihin ja Miz kävi halpamaisesti Morrisonin kimppuun.

Mutta show’n täytyy jatkua, mietti Morrison luultavasti tässä vaiheessa ja jatkoi yksin. Ohjelman nimeksi vaihtui The Palace of Wisdom, mutta formaatti pysyi samana. Helmikuussa 2010 Royal Rumble -tapahtuma oli juuri käyty ja Elimination Chamber kolkutteli jo oven takana. Morrison pohtii, kenet Rumble-voittaja Edge mahtaa haastaa WrestleManiassa ja ketkä ovatkaan mestareina Elimination Chamberin jälkeen.

Mutta Morrison ei osaa ennustaa tulevaa, mutta Viisauden Palatsin hänelle suomin voimin hän voi matkata aika-avaruusjatkumon halki ja ehkä korjata menneisyyttä. Siispä Morrisonin vieraana tässä jaksossa on hänen henkilökohtainen suosikkipainijansa vuosilta 2006 ja 2007, Johnny Nitro.

Vastoin kaikkia aikamatkailun sääntöjä Morrison päättää kertoa Nitrolle, mitä tulevaisuus tuo hänelle tullessaan. Kertoo The Mizistä ja The Dirt Sheetin menestyksestä sekä siitä, että myöhemmin Miz yrittää ottaa kunnian itselleen show’n menestyksestä.

Morrison antaa myös Nitrolle vinkkejä menestykseen. Nitron täytyy lopettaa suihkurusketuksen käyttö ja lopettaa raitojen värjääminen hiuksiin, koska se näyttää Morrisonin mielestä typerältä. Nitron turkis tosin toimii ja tulee kehittymään Morrisonin mukaan joksikin vielä paremmaksi.

Valitettavasti Nitro ei ole Morrisonin kanssa aivan samalla aaltopituudella vaan päästelee haastattelun ajan epämääräisiä ääniä ja väittää kaikkien pitävän siitä. Kun Morrison käskee Nitroa tekemään Moonlight Driven The Mizille, Nitro ei ymmärrä, mikä edes on Moonlight Drive. Lisäksi Nitro on vakuuttunut että ”Peanut butter and Johnny” -paita tulee olemaan hittituote.

Lopuksi Morrison kertoo Nitrolle, että kaikki on kuitenkin vaivan arvoista, sillä Morrisonin nimeä kantava DVD julkaistaan piakkoin. Viimeisenä ohjeena Morrison kertoo, että kannattaa vastata kyllä kun vuonna 2008 kaksi naista kysyy, että haluaako hän nähdä heidän tatuointinsa.

Varmasti valaiseva kohtaaminen molemmille.


Lauri Makkonen

Lauri Makkonen

Vuonna 2005 lajin pariin tiensä löytänyt kainuulainen. Painissa suuret tunteet ja isot käänteet ovat lajin suola. Painin ulkopuolelta sydäntä lähellä ovat vanhat videopelit, Aku Ankat sekä 80-luku.

Previous post

Ennakko: FCF Wrestling Sideshow - Attitude Edition

Next post

SLAM! Wrestling Finlandin ja Ilta-Sanomien yhteistyö jatkuu – ISTV lähettää myös Wrestle Aidin suorana

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *