UutisetWWE

Shawn Michaels palaa kehään – D-Generation X kohtaa The Undertakerin ja Kanen Saudi-Arabiassa

WWE:n Hall of Fame -jäsen Shawn Michaels palaa kehään yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Michaels, 53, tulee ottelemaan Triple H:n kanssa The Brothers of Destructionia eli The Undertakeria ja Kanea vastaan WWE Crown Jewel -tapahtumassa Saudi-Arabian Riadissa perjantaina 2. marraskuuta 2018.

Michaelsin kehäpaluu varmistui viime yön WWE Raw’ssa, jossa D-Generation X haastoi The Brothers of Destructionin otteluun. The Undertaker ja Kane hyökkäsivät Shawn Michaelsin ja Triple H:n kimppuun viime lauantain WWE Super Show-Down -tapahtumassa Australian Melbournessa sen jälkeen, kun Triple H oli päihittänyt Undertakerin yksilöottelussa.

Michaels otteli edellisen kerran WrestleMania 26 -tapahtumassa vuonna 2010, kun hän hävisi The Undertakerille ottelussa, jonka panoksina olivat Michaelsin ura ja Undertakerin silloinen WrestleMania-voittoputki. Tuon ottelun tarina on ollut keskeinen osa D-Generation X:n ja The Brothers of Destructionin nykyistä juonikuviota.

Se, jatkuuko Michaelsin ura WWE Crown Jewel -tapahtuman jälkeen, on toistaiseksi kysymysmerkki.


Lisää...
Eetu Lehtinen

Eetu Lehtinen

Päivisin paikallislehden toimittaja, öisin oman elämänsä Vince Russo. Taskusta löytyvät myös äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan paperit. Kaikkiruokainen painifani, joka rakastaa draamaa ja suuria tunteita mutta eritoten kultaista 80-lukua.

Previous post

Kenny Omega puolustaa mestaruuttaan Hiroshi Tanahashia vastaan Wrestle Kingdomissa

Next post

Rey Mysterio palaa WWE:hen – ottelee Smackdownin juhlajaksossa Shinsuke Nakamuraa vastaan

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.