UutisetWWE

Suomalaiset yllättyivät SmackDownin aikana – WWE-painija Rowan pukeutui Korpiklaanin t-paitaan suorassa televisiolähetyksessä

WWE:n katsojat kokivat melkoisen yllätyksen tämän vuoden Royal Rumble -tapahtumassa, kun WWE-mestari Daniel Bryan puolusti titteliään ex-mestari AJ Stylesia vastaan 48 193 katsojan edessä pesäpallojoukkue Arizona Diamondbacksin kotistadionilla Phoenixissa 27. tammikuuta.

Tuo ottelu päättyi nimittäin odottamattomaan juonenkäänteeseen, kun pitkään sivussa ollut SmackDown-painija Rowan palasi WWE:hen ja auttoi Bryanin voittoon.

Rowanin teko oli yllättävä paitsi siksi, ettei hän ollut aikaisemmin kaveerannut Daniel Bryanin kanssa, myös siksi, että hän oli pukeutunut ihan eri tavalla kuin vielä viime vuoden puolella The Bludgeon Brothers -joukkueen jäsenenä Harper rinnallaan.

Jättimäistä vasaraa kantanut väkivaltainen olento oli nyt flanellipaitaan pukeutunut mies, joka muistutti pikemmin hipsteriä kuin hirviötä. Väkivaltainen Rowan on toki yhä, mutta jokin kyllä muuttui ulkonäön myötä.

Rowan nimittäin seuraa nykyään fanaatikon lailla WWE-mestari Bryania, joka saarnaa viikosta toiseen SmackDownin katsojille ympäristöasioista. Bryan muun muassa syyttelee WWE:n faneja liiallisesta kuluttamisesta ja saastuttamisesta ja on näyttänyt itse mallikasta esimerkkiä pudottamalla entisen, nahkaisen WWE-mestaruusvyön roskakoriin ja korvaamalla sen täysin ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla, jossa nahkan korvaa hamppu.

 

 

Ei siinä tosin kaikki. Sen lisäksi, että Rowan on ryhtynyt puolustamaan ilmastoa, hän on alkanut pukeutua eri metalliyhtyeiden fanituotteisiin.

Ensin Rowan verhoutui skotlantilaisyhtye Alestormin t-paitaan (29.1.2019), sitten ruotsalaisen Amon Amarthin t-paitaan (5.2.2019).

Pankki kuitenkin räjähti vasta tällä viikolla (12.2.2019), kun Rowanin yllä oli jotakin kovin hämmentävää – nimittäin suomalaisyhtye Korpiklaanin t-paita!

Kyseisen t-paidan nimi on ”A Man With A Plan”, ja sen voi ostaa Korpiklaanin verkkokaupasta. Rowanin Twitter-tiliä tutkimalla noteeraa nopeasti, että mies on metallimusiikin ja siten ilmeisesti myös Korpiklaanin ystävä.

 

 

Huomionarvoista tässä on kaiken lisäksi se, että WWE-painijat esiintyvät yleensä vain omissa fanivaatteissaan. Se, että jollakulla on jonkin yhtyeen paita yllään, on siis poikkeuksellista, ja erityisen poikkeuksellista on se, että tuo paita on sidoksissa Suomeen.

Korpiklaanin fanipaita ei vilahtanut ihan pienelle yleisölle, sillä SmackDown Live -ohjelma on kerännyt tänä vuonna keskimäärin 2,042 miljoonaa amerikkalaista television ääreen viikoittain. Nähtäväksi jää, sonnustautuuko metallimusiikin ystävä myös muiden suomalaisyhtyeiden paitoihin WWE:ssä.

Rowan myös seuraa Korpiklaania Twitterissä, eikä hän ole ainoa WWE-painija, joka tekee niin. Myös The Ascension -joukkueen Viktor on nimittäin Korpiklaanin seuraaja.

 

Myös WWE-painija Viktor lienee Korpiklaanin fani. Kuva: Twitter

 

WWE-mestari Daniel Bryan on ottanut Rowanin siipiensä suojaan. Kuvassa Rowanin yllä on skotlantilaisyhtye Alestormin paita. Kuvakaappaus: WWE.com

 

Rowanin yllä oli ruotsalaisyhtye Amon Amarthin t-paita SmackDownissa 5. helmikuuta 2019. Kuvakaappaus: WWE.com

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Pedro Morales, yksi historian ensimmäisistä ja pitkäkestoisimmista WWE-mestareista, on kuollut

Next post

Ennakko: Elimination Chamber 2019

1 Comment

  1. Phối cảnh căn hộ Solar Grand City Quảng An.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *