EsittelytNJPW

King of Pro-Wrestling 2015 – puroresua englannin kielellä

Japanin johtavan painipromootion, New Japan Pro Wrestlingin, seuraava maksulähetys järjestetään huomenna Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Kyseessä on King of Pro-Wrestling -niminen show, joka lukeutuu NJPW:n merkittävimpien tapahtumien joukkoon; tästä alkaa NJPW:n oma ”Road to WrestleMania” eli tie NJPW:n suurimpana show’na toimivaa Wrestle Kingdomia kohti.

Esittelyssä tapahtuma on siksi, että se selostetaan japanin kielen lisäksi myös englanniksi. Tähän asti vain yksi NJPW:n show on sisältänyt englanninkielisen selostuksen (Wrestle Kingdom 9), joten kyseessä on merkittävä tapaus. Selostustyöstä vastaavat ROH:n vakituinen selostaja Kevin Kelly sekä WWE:stä ja Lucha Undergroundista tuttu Matt Striker.

Tapahtuman suora lähetys alkaa aamukymmeneltä Suomen aikaa ja päättyy kahdelta. Lähetyksen voi katsella ryhtymällä NJPW:n suoratoistopalvelun NJPW Worldin tilaajaksi. (Englanninkielinen ohje löytyy täältä.) Palvelu maksaa noin kahdeksan euroa kuukaudessa ja sisältää suuren määrän NJPW:n tapahtumia ja yksittäisiä matseja. Jälkilähetyksenä tapahtuman voi katsella noin pari tuntia suoran lähetyksen päättymisen jälkeen.

Englanninkielisen ääniraidan lisäksi länsimaisia katsojia hemmotellaan tapahtuman ottelulistalla. Show’ssa nähdään mm. Matt Sydalin (Evan Bournen) ja Kenny Omegan välinen taistelu IWGP:n Jr. Heavyweight -mestaruudesta sekä suuren luokan pääottelu, jossa A.J. Styles haastaa ”Rainmaker” Kazuchika Okadan IWGP:n päämestaruudesta. Styles tavoittelee kolmatta IWGP-mestaruuttaan ja kaiken kaikkiaan kahdeksatta maailmanmestaruuttaan. Myös Hiroshi Tanahashin ja Tetsuya Naiton ottelu on hyvin mielenkiintoinen, sillä G1 Climax -voittaja Tanahashi puolustaa kyseisessä ottelussa ykköshaastajuuttaan Naitoa vastaan. Tiedossa on todennäköisesti viimeinen kerta, kun G1-voittoa puolustetaan ennen Wrestle Kingdomia, joten tämän ottelun voittaja on mitä luultavimmin se, joka haastaa IWGP:n mestarin Wrestle Kingdom 10:ssä ensi vuoden tammikuun 4. päivänä.


 

Kortti kokonaisuudessaan:

IWGP Heavyweight Championship
A.J. Styles vs. Kazuchika Okada (c)

Singles Match
Hiroshi Tanahashi vs. Tetsuya Naito

NEVER Openweight Championship
Tomohiro Ishii vs. Togi Makabe (c)

6-Man Tag Team Match
The Bullet Club (Karl Anderson, Bad Luck Fale & Doc Gallows) vs. Shinsuke Nakamura, Kazushi Sakuraba & Toru Yano)

IWGP Jr. Heavyweight Championship
Matt Sydal vs. Kenny Omega (c)

IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Championship
Roppongi Vice vs. reDRagon (c)

8-Man Tag Team Match
Captain New Japan, Hirooki Goto, Katsuyori Shibata & Kota Ibushi vs. Hiroyoshi Tenzan, Manabu Nakanishi, Satoshi Kojima & Yuji Nagata

Singles Match
Tomoaki Honma vs. YOSHI-HASHI

10-Man Tag Team Match
David Finlay, Jay White, Juice Robinson, Sho Tanaka & Yohei Komatsu vs. Jushin Thunder Liger, Kushida, Máscara Dorada, Ryusuke Taguchi & Tiger Mask


Mikä: NJPW King of Pro-Wrestling 2015 (Tokio, Japani)

Milloin: 12.10. klo 10.00–14.00

Miksi: Meillä on kerrankin mahdollisuus nauttia NJPW:stä englanniksi selostettuna.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Arvio: NXT TakeOver: Respect

Next post

Doug Williams – When The Ambassador of British Wrestling Invaded Finland

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *