EsittelytWWE

NXT:n seuraava sukupolvi

WWE ilmoitti palkanneensa 11 uutta painijaa riveihinsä 13.4.2015. Kyseessä on kolmesta naisesta ja kahdeksasta miehestä koostuva joukko, joka on jo aloittanut treenaamisen WWE:n omassa oppilaitoksessa, Performance Centerissä, ja jonka tarkoituksena on nousta ennemmin tai myöhemmin WWE:n NXT-sarjaan. Joukko on varsin värikäs ja kansainvälinen, sillä painijoita on palkattu seitsemästä eri maasta: Yhdysvalloista, Kanadasta, Meksikosta, Britanniasta, Australiasta, Saksasta ja Serbiasta. Värikkään katraasta tekee se, että osa tulokkaista on entisiä yliopistourheilijoita, osa kehonrakentajia ja osa jo valmiiksi kokeneita indy-painijoita.

Performance Center perustettiin heinäkuussa vuonna 2013. Se sijaitsee Floridan Orlandossa eli samassa kaupungissa kuin Full Sail University – NXT:n näyttämö. Performance Centerissä on seitsemän kehää, erinomaiset kuntoilupuitteet ja erillinen studiotila, jossa sekä painijat että selostajat voivat harjoitella verbaalista osaamistaan. Mielenkiintoinen nippelitieto on se, että yksi Performance Centerin seitsemästä kehästä on tarkoitettu vain voltteja, sukelluksia ja muita lennokkaita liikkeitä varten. Oppilaitos on siis oiva paikka hioa pelkkien painitaitojen lisäksi myös hahmoa ja lavakarismaa.

”NXT-rekryyttien diversiteetti on osoitus WWE:n kansainvälistymisestä”, sanoo WWE:n varatoimitusjohtajana toimiva Paul Levesque eli tunnetummin Triple H. ”Performance Center tarjoaa jokaiselle tulokkaalle täydellisen mahdollisuuden viilata taitojaan ja nousta supertähdeksi.”

Tässä katsaus uusista tulokkaista:

Australia:

Cassie McIntosh (syntynyt Sydneyssä, asuu Melbournessa) – McIntosh aloitti painimisen Sydneyssä vuonna 2011. Seuraavana vuonna nainen liittyi Lance Stormin painikouluun, Storm Wrestling Academyyn. McIntosh on akrobaattinen painija ja taitava tanssimaan.

Jessica McKay (Sydney) – McKay on treenannut McIntoshin tavoin sydneyläisessä Pro Wrestling Alliancessa. Nainen on ollut painipiireissä läsnä jo seitsemän vuoden verran ja otellut mm. Ring of Honorissa.

Britannia:

Peter Howard (Exeter) – Howard on pelannut rugbya yliopistotasolla ja niittänyt menestystä kiekonheitossa.

Kanada:

Nhooph Al-Areebi (Toronto, Ontario) – Rytmistä voimistelua harjoitellut Al-Areebi on paininut vuodesta 2011 saakka. Al-Areebi osaa puhua englannin lisäksi arabiaa, ja nainen kuului Toronton sirkuskouluun v. 2008–2012.

Meksiko:

Oscar Vasquez (Cuidad Juarez) – Yhdysvaltain ja Meksikon kaksoiskansalainen Vasquez edustaa lucha libre -tyyliä. Mies on paininut mm. CWF Mid-Atlantic -promootiossa.

Saksa:

Axel Tischer (Dresden) – Tischer liittyi berliiniläiseen German Wrestling Federationiin jo vuonna 2006. Mies on Saksan armeijan korpraali.

Serbia:

Radomir Petkovic (Belgrad) – Kreikkalais-roomalaisessa painissa ja vapaapainissa menestynyt Petkovic osaa puhua englantia ja venäjää. Mies sijoittui kakkoseksi Euroopan painimestaruuskisoissa vuonna 2010 ja voitti kaksi pronssimitalia Välimeren painikilpailuissa vuotta aiemmin vuonna 2009.

Yhdysvallat:

Kenneth Crawford (Chicago, Illinois) – Yhdysvaltain merijalkaväessä neljä vuotta palvellut Crawford on todella kovakuntoinen urheilija. Miehen nimissä on mm. erään lukion sekä yliopiston ennätykset 200 metrin, 400 metrin ja 4 x 400 metrin pikajuoksuissa. Crawford on myös onnistunut saamaan täydet 300 pistettä merijalkaväen kuntotestissä. Anson High School nimesi Crawfordin ”vuoden atleetiksi” vuonna 2007.

Thomas Kingdon (Traverse City, Michigan) – Kingdon on kehonrakentaja, joka kykeni voittamaan raskaansarjan mestaruuden keskiosavaltioiden kilpailussa vuonna 2013.

Sesugh Uhaa (Atlanta, Georgia) – Eurooppalaisen ja amerikkalaisen jalkapallon sekä track-and-fieldin osaaja Uhaa aloitti painimisen kuusi vuotta sitten. Nigeriaan juurtuva Uhaa on otellut mm. Dragon Gate USA:ssa.

Levis Valenzuela Jr. (Durham, Pohjois-Carolina) – Valenzuela on treenannut CWF Mid-Atlanticissa vuodesta 2013 lähtien. Mies on Cassie McIntoshin tavoin taitava tanssimaan ja voittanut yliopistotason mestaruuksia paritanssissa. Valenzuela on opiskellut rikosoikeuden kandidaatiksi. Hän asui Etelä-Koreassa vuosina 2011–2013 ja osaa puhua englannin lisäksi espanjaa.

Performance Centerissä on nyt yhteensä 66 painijaa, joista jokainen janoaa nousua NXT:n kautta päärosteriin eli Raw’hon ja SmackDowniin ja lopulta WrestleManiaan. Tulokkaita on avittamassa liuta tärkeitä ihmisiä, kuten kouluttajia, lääkäreitä ja valmentajia, jotka tekevät kaikkensa kehittääkseen heidän atleettisuuttaan ja luovuuttaan. Rekryytit osallistuvat myös WWE:n kehitysohjelmaan, jossa heitä neuvotaan painikehän ulkopuolisissa seikoissa: elämäntaidoissa, koulutuksessa, hyvinvoinnissa ja tavassa menestyä urallaan.

Kuka uusista tulokkaista vaikuttaa mielestäsi kiinnostavimmalta? Kenet tahtoisit nähdä ensimmäisenä NXT:ssä, ketä taas et ollenkaan?

Jos Performance Center kiinnostaa, tästä linkistä voi lukea lisätietoa oppilaitoksen maailmasta.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Paluun anatomiaa

Next post

Tough Enough – WWE:n tosi-tv-ohjelma

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *