EsittelytWWE

Tough Enough – WWE:n tosi-tv-ohjelma

Tough Enough on omintakeinen tosi-tv-ohjelma, jossa kuka tahansa kaduntallaaja voi saada mahdollisuuden nousta WWE:n painijaksi. Kilpailun voittaa yksi mies ja yksi nainen, jotka molemmat tulevat ansaitsemaan vuoden mittaisen ja 250 000 dollarin arvoisen WWE-sopimuksen. Osallistuminen tapahtuu niin, että kokelaat kuvaavat itsestään lyhyen videon sosiaaliseen mediaan. WWE valitsee kokelaista potentiaalisimmat ja kutsuu heidät ohjelmaan. Tähän asti videoita on lähetetty jo 113 eri valtiosta.

Ohjelma alkaa tiistaina 23.6.2015 ja rantautuu USA Networkille, joka lähettää tällä hetkellä Monday Night Raw’ta ja tulevaisuudessa myös SmackDownia. Tämä tarkoittaa meille suomalaisille harmillisesti sitä, ettei Tough Enough tule kuulumaan WWE Networkin ohjelmistoon. Kyseessä on kaikkien aikojen kuudes Tough Enough -tuotantokausi. Esimerkiksi Ryback, The Miz, John Morrison, Kenny King ja The Boogeyman edustavat henkilöitä, jotka ovat ottaneet aikoinaan Tough Enoughiin osaa.

Tällä kaudella ohjelman juontajana toimii Chris Jericho. Jerichon lisäksi ohjelmassa nähdään mm. Hulk Hogan, Daniel Bryan ja Paige, jotka työskentelevät sarjan tuomareina. Kokelaiden valmentajia ovat puolestaan Booker T, Billy Gunn ja Lita. WWE:n tiedotteen mukaan myös Triple H, Stephanie McMahon, John Cena ja itse Mr. McMahon ovat ohjelmassa läsnä.

USA Networkin edustaja Jessica Sebastian sanoo, että kokelaat pannaan kovaan rääkkiin, joka koettelee heitä paitsi fyysisesti myös henkisesti. ”Kokelaiden viikoittainen harjoittelu huipentuu jännittävään live-tapahtumaan, jossa heidän on pakko astua kehään – ainoastaan parhaimmat selviytyvät”, Sebastian lisää.

Kevin Dunn, WWE:n johtava tuottaja, mainostaa tulevaa ohjelmaa näin: ”Tämä Tough Enough -tuotantokausi tulee olemaan television innovatiivisin, omalaatuisin ja kiehtovin sarja.” Dunn lisää, että ohjelman kulkuun vaikuttava reaaliaikainen yleisöäänestys sekä sosiaalisen median monipuolinen käyttö tekevät Tough Enoughista ennennäkemättömän televisioelämyksen.

Ohjelmaa tehdään Orlandossa, jossa sijaitsevat sekä WWE Performance Center että Full Sail University eli NXT:n kotihalli. Uskomus on, että kokelaiden live-esiintymiset tapahtuvat nimenomaan Full Sail Universityssä – kukaties NXT-yleisön edessä.

Vaikka varsinainen ohjelma alkaa vasta kesäkuun lopussa, Tough Enough on käynnissä jo nyt; ihmiset lähettävät uusia videohakemuksia joka päivä. Kilpailu muuttunee kuumemmaksi 25. tätä kuuta, kun WWE julkaisee ilmaisen Tough Enough -sovelluksen ladattavaksi. Sovellus tarjoaa mm. lisätietoa kilpailijoista ja sellaista eksklusiivista sisältöä, jota ei muualta löydä.

WWE:n virallisen tiedotteen löydät tästä linkistä.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

NXT:n seuraava sukupolvi

Next post

Mikko Maestro – Tätä eivät naisetkaan tiedä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *