EsittelytVideopelitWWE 2K16

WWE 2K16 – ensimmäiset maistiaiset

 

Julkaisija: 2K Sports

Kehittäjät: Yuke’s, Visual Concepts

Alustat: PS4, Xbox One, PS3 ja Xbox 360

Alustavat julkaisupäivät: Pohjois-Amerikassa 27.10.2015, Euroopassa 30.10.2015

 

Viimevuotinen WWE 2K15 oli ensimmäinen WWE-sarjan peli, joka julkaistiin uudelle konsolisukupolvelle (PS4 ja Xbox One). Moni toivoi jo hieman väljähtäneelle sarjalle uutta nousua uuden konsolisukupolven myötä. Noh, uusi alku saatiin, mutta paljon jäi vielä parantamisen varaa tulevaisuuteen. Jos 2K15:ttä haluaa verrata johonkin toiseen urheilusarjan peliin, NHL 15 on erittäin hyvä esimerkki. Pelimekaniikka on hyvällä tasolla, mutta isoimmat puutteet löytyvät sisällöstä. Moni ottelumuoto jäi puuttumaan, Create-a-Superstar-moodi oli todella riisuttu verrattuna edeltäjäänsä ja omien juonikuvioiden tekemiseen tarvittiin puhdasta mielikuvitusta Create-a-Story-moodin puuttumisen takia. Enimmäkseen kriittisiä arvosteluja saanut 2K15 oli uusi alku, mutta ei sellainen, mitä 2K Sports ja Yuke’s olivat toivoneet. Kalenterivuosi on nyt vaihtunut, ja sehän tarkoittaa jälleen uutta peliä WWE-sarjaan. Olisiko nyt aika uuden kultakimpaleen, jota legendaarisen Here Comes the Pain -pelin fanit ovat odottaneet jo vuosia?

Kesäkuun puolivälissä 2K Sports vahvisti virallisesti uuden WWE-pelin julkaisemalla 2K16:n pelaajarosterista kuusi superstaraa koko maailman tiedoksi: Seth Rollins, Dean Ambrose, Daniel Bryan, Bad News Barrett, Finn Bálor ja Paige. Myöhemmin 2K ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että tulevan pelin rosteri on suurin koskaan sarjan peleissä nähty – 120 ainutlaatuista superstaraa, jotka tulevat suoraan pääpelin mukana. Se on lähes kaksinkertainen määrä verrattuna 2K15:een. Tuohon lukuun eivät sisälly vielä mahdolliset DLC-hahmot.

 

rosterpics

Finn Balòr, Paige ja Seth Rollins ovat mukana rosterissa, joka kattaa kaikkiaan huikeat 120 painijaa.

 

Heinäkuun 6. päivänä julkaistiin 2K16:n kansikuva. Viime vuosien aikana kansikuvissa on nähty mm. John Cena, CM Punk, The Rock ja Randy Orton. Pelin kansikuvassa nähdään ”Stone Cold” Steve Austin! Ensimmäisessä trailerissa Austin on erämaassa kaivamassa maan uumenista vanhan kunnon Smoking Skull Championship -vyönsä esiin. Peliä mainostetaan sloganeilla ”WWE 2K3:16” ja ”Raise Some Hell”. Vielä ei ole virallista tietoa, onko ”Teksasin kalkkarokäärmeellä” muutakin virkaa pelissä kuin olla vain kansikuvatähtenä. Epävirallisten lähteiden mukaan Jerry ”The King” Lawler ja Jim Ross olisivat äänittäneet nauhoja Austinin Showcase-tarinaan, mutta näihin me palaamme tuonnempana, kun uusia tietoja virallisesti saadaan pelistä irti.

 

Lue myös Matin kirjoitus siitä, mitä Steve Austinin valinta pelin kansikuvatähdeksi voi tarkoittaa.

Kristian Hirsimäki

Kristian Hirsimäki

Showpaini on ollut sydäntä lähellä vuodesta 2005 lähtien. Youtubessa The Krizski!

Previous post

Nitro vs. Raw II (15.1.1996)

Next post

"Stone Cold" Steve Austin ja kansikuvan tarkoitus

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *