Indyt ja muutSuomipainiUutiset

Suomen kehistä tuttu showpainituomari Teemu Kytösaari haki harvinaista apurahaa – sai ison mahdollisuuden Saksassa

FCF Wrestlingin ja SLAM Wrestling Finlandin tuomarina tunnettu Teemu Kytösaari tuomaroi yhtä uransa isoimmista otteluista viime viikonloppuna, kun hän sai kunnian toimia ylimpänä auktoriteettina amerikkalaispainija David Starrin ja venäläispainija Ilja Dragunovin välisessä ottelussa Hampurissa, Saksassa.

Ottelu käytiin Saksan kärkiorganisaatio Westside Xtreme Wrestlingissä, ja se on saanut Cagematchin käyttäjiltä arvosanan 7,89. Cagematchin asteikolla huonoin on nolla ja paras kymmenen.

Kytösaaren matkakustannuksia vähensi se, että hän haki – ja sai – showpainituomarien apurahaa Zebra Talk Fundilta, joka on showpainituomari Robert ”Odie” Brownin perustama keräys.

Zebra Talk Fund kerää rahaa myymällä fanituotteita. Keräyksen tarkoituksena on tarjota showpainituomareille mahdollisuuksia lähteä hakemaan kokemusta uusista paikoista.

– Piruuttani hain, kun oli tuo keikka tulossa, ja sain sieltä rahaa, Kytösaari kertoo Smarksidelle.

Kytösaaren tavoite on, että hän tuomaroisi yhdessä uudessa maassa tai organisaatiossa joka vuosi. Kaikki muu on Kytösaaren sanoin bonusta.

– Jos NXT UK tai jokin vastaava palkkaisi, niin olisihan se todella kova juttu, mutta WWE tuntuu jotenkin tosi kaukaiselta.

Kytösaari on tähän mennessä tuomaroinut Suomen ja Saksan lisäksi Virossa, Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. Mihin FCF Wrestlingin päätuomari tähtää seuraavaksi?

– Jos pääsisi Britanniassa käymään taas, Kytösaari kommentoi.

David Starrin ja Ilja Dragunovin ottelu päättyi Starrin voittoon. Dragunov on WWE:n palkkalistoilla mutta saa silti painia myös muissa organisaatioissa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Eläköön Humpuuki #22: WWE:n bisnespuolella kuohuu, Pro Wrestling NOAH uuteen omistukseen, Slamageddon

Next post

Kuolemaa pahempi kohtalo

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *