Joulukalenteri 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 1

Ho, ho, ho, brother! Perinteisesti tähän aikaan vuodesta alkaa sen odotus, että pian taas kivutaan tikkaat ylös joulupuuta koristelemaan, heittäydytään juhlapöydän läpi ja lyödään kaveria terästuolilla kun se on ollut tuhma. Mutta jotain muutakin on 13. päivän TLC-tapahtuman jälkeen luvassa – nimittäin itse jouluaatto, jolloin Hogan-pukki leg droppaa piipusta sisään jakamaan babyfaceille lahjoja ja heeleille risuja.

Odotuksen lievennykseksi avataan tietenkin kalenterin luukkuja, joista paljastuu hauskoja mutta ennen kaikkea opettavaisia yllätyksiä. Jokaisen luukun takaa löytyy jokin mielenkiintoinen tapahtuma juuri siltä nimenomaiselta päivältä historiassa. Menneiden joulujen haamu on jo ovella, ja se kutsuu meidät kierrokselle…

 

1. joulukuuta 2006

Voodoo Kin Mafia vierailee WWE:n luona

 

Kun NXT-kouluttaja Billy Gunn jäi kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä kolmisen viikkoa sitten, WWE sanoi miehen sopimuksen kylmästi irti. Se, missä väleissä nämä kaksi osapuolta on tämän erkaantumisen myötä, jää nähtäväksi. Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun ”Mr. Ass” on irtisanottu, ja edellisten potkujen jälkeen hänen asenteensa entistä työnantajaansa kohtaan ei ollut kovinkaan suopea.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2006 Total Nonstop Action lähetti Vince Russon, Jeremy Borashin ja pahamaineisen Voodoo Kin Mafian videokameroineen WWE:n house show’hun Tennesseen Knoxvilleen. Voodoo Kin Mafia – jonka lyhenne VKM oli viittaus Vincent Kennedy McMahoniin – oli Kip Jamesin (Billy Gunn) ja B.G. Jamesin (Road Dogg) muodostama joukkue eli WWE:stä tutun The New Age Outlawsin inkarnaatio. Kaksikon tarkoituksena oli aiheuttaa pahennusta, ja sen he tekivät julistamalla sodan, jonka kohteena olivat ”Paul ’Triple Hollywood’ Levesque” (Triple H), ”Michael ’Kiss-my-bottom’ Hickenbottom” (Shawn Michaels) ja Vince McMahon.

Mitä TNA-rykmentin omalaatuisen ”invaasion” aikana sitten tapahtui, ja mitä vaikutusta sillä oli? Jokainen muodostakoon videomateriaalista oman mielipiteensä, mutta faktoja on mahdotonta kiistää: WWE ei noteerannut tätä ekskursiota millään lailla.

 

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Spandex Sapiens Afterparty: "Oudot petikaverit"

Next post

Joulukalenteri 2015: Luukku 2

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *