Joulukalenteri 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 2

Ho, ho, ho, brother! Perinteisesti tähän aikaan vuodesta alkaa sen odotus, että pian taas kivutaan tikkaat ylös joulupuuta koristelemaan, heittäydytään juhlapöydän läpi ja lyödään kaveria terästuolilla kun se on ollut tuhma. Mutta jotain muutakin on 13. päivän TLC-tapahtuman jälkeen luvassa – nimittäin itse jouluaatto, jolloin Hogan-pukki leg droppaa piipusta sisään jakamaan babyfaceille lahjoja ja heeleille risuja.

Odotuksen lievennykseksi avataan tietenkin kalenterin luukkuja, joista paljastuu hauskoja mutta ennen kaikkea opettavaisia yllätyksiä. Jokaisen luukun takaa löytyy jokin mielenkiintoinen tapahtuma juuri siltä nimenomaiselta päivältä historiassa. Menneiden joulujen haamu on jo ovella, ja se kutsuu meidät kierrokselle…

 

2. joulukuuta 2012

The Young Bucks vs. 1-2-3 Kid & Marty Jannety
Chikara Under The Hood

 

Chikara järjesti kotikulmillaan Philadelphiassa 11. kautensa päätöstapahtuman nimeltään Under The Hood. Show lähetettiin suorana iPPV:nä, joka oli promootion kolmas laatuaan. Korttiin mahtui kaiken kaikkiaan seitsemän matsia, ja illan pääottelussa historian ensimmäinen Grand Champion Eddie Kingston puolusti titteliään Tim Donstia vastaan.

Tapahtumassa nähtiin kuitenkin tätä ennen todella erityislaatuinen ottelu.

Vanhan koulukunnan WWE:stä (silloinen WWF) tuttu kaksikko 1–2–3 Kid (a.k.a. X-Pac) ja Shawn Michaelsin vanhana The Rockers -joukkuetoverina paremmin tunnettu Marty Jannetty haastoivat nykypäivän kuumimman joukkueen The Young Bucksin eli veljekset Nick ja Matt Jacksonin heidän Campeonatos De Parejas -joukkuemestaruudestaan paras kolmesta -ottelussa.

Kid ja Jannetty olivat hetkellisesti WWE:n joukkuemestarit vuonna 1994, ja tämä oli heidän ensimmäinen joukkuerundinsa ja yhteinen tittelimatsinsa 19 vuoteen. He ansaitsivat mestaruusottelun päihittämällä muiden muassa The Heart Throbsin, joka niin ikään on WWE:ssä vaikuttanut joukkue.

 

2_12_chikara_underthehood_youngbucks_123kid_martyjannety

 

Vaikka joukkueiden keskinäinen ikäero oli huomattava, veteraanit eivät olleet nuorille pukeille mitään helppoja vastuksia. Ottelu olikin kaikessa jännittävyydessään melkoinen yllättäjä ja ehdottomasti koko tapahtuman paras koitos. 1–2–3 Kid oli jo aiempana vuonna debytoidessaan Chikarassa pistänyt epäilijöille jauhot suuhun matsaamalla kuin hänen nuoruusvuosistaan ei olisi kulunut päivääkään.

Asetelma oli mielenkiintoinen myös siinä suhteessa, että Young Bucks kohtasi lapsuuden esikuvansa. Ottelua edeltävässä promossaan he kertoivat, kuinka merkittävä vaikutus Kidillä ja Jannettyllä olikaan heihin ollut – mutta myöskin miksi he ovat parempia.

Voit katsoa Under The Hoodin yksittäisenä suoratoistona tai osana kuukausimaksullista Chikaratopia-tilausta.

 

Salomon Marttila

Salomon Marttila

Smarksiden ylläpitäjä ja co-perustaja.
Ei koskaan puhu itsestään kolmannessa persoonassa.

Previous post

Joulukalenteri 2015: Luukku 1

Next post

Joulukalenteri 2015: Luukku 3

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *