#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Erik Isaksen vs Juhana Karhula (2016)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Pohjoismaista löytyy vain muutama painija, joilla löytyy kokemusta lähes yhtä paljon kuin suomipainin kummisedältä ja kätilöltä, Starbuckilta. Yksi noista miehistä on Erik Isaksen, Norjan painikehien ikoni ja kehäveteraani. Miehen ura alkoi jo vuonna 1996 Englannissa, josta mies siirtyi Euroopan kehiin ja valoi norjalaisen painin kivijalkaa. Mies on niittänyt myös mestaruuksia ympäri Eurooppaa, mukaan lukien FCF:n mestaruuden katkaistassaan Stark Adderin tasan vuoden pituisen mestaruuskauden vuonna 2007.

Miehen uran suunnatessa kohti vääjäämätöntä auringonlaskua onnistui Isaksen vielä voittamaan UEWA:n hallinnoiman Euroopan raskaan sarjan mestaruuden loppuvuodesta 2015 päihittämällä myös meille suomalaisille tutun tanskalaisen Chaoksen. Isaksen pääsi puolustamaan vyötään kotikentällään Oslossa, kun toisessa puolustuksessa vastaan asettui itse Juhana ”King Kong” Karhula.

Kotimaassaan Karhula oli noussut vuonna 2016 FCF:n kiistattomaksi kärkinimeksi klassikko-otteluillaan Valentinea sekä Kazma Sakamotoa vastaan sekä myös yleisön suursuosikiksi. Oslon hornankattilassa tilanne oli kuitenkin toinen. Karhula oli tällä kertaa ilkeän ulkomaalaisen asemassa Isaksenin puolustaessa tulisesti mestaruuttaan. Kurkkaa miten kohtaamisessa kävi!

Erik Isaksen vs King Kong Karhula – European Heavyweight Championship (NWF Powerslam XIV, 5.11.2016)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

#MaanantainMatsi - Blizzard Yuki vs. Mariko Yoshida (1994)

Next post

Rockfight 2018 – Ihmisromurallia Leppävirralla

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *