#maanantainmatsiJuttusarjatSuomipaini

#MaanantainMatsi: Juhana ”King Kong” Karhula vs. Valentine (2016)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


FCF Wrestling polkaisi uuden kautensa käyntiin hyvällä rytinällä kuluvan elokuun ensimmäisenä lauantaina Teatteri Forumissa. Historian kolmas SISU8 –turnaus starttasi, Mikko Maestro jätti ainakin toistaiseksi hyvästit FCF:lle, ja vallankahvaan palannut toimitusjohtaja Juhana Karhula lupasi haastajalistan nousevan tuhkistaan syksyn mittaan. Samalla paljastettiin myös Talvisota XIV:n ajankohta (7. joulukuuta, merkkaahan kalenteriin), mutta sitten putosi vielä isompi pommi ravistelemaan Forumin perustuksia.

Kuuntele myös: Jälkipyykkinaru #53: FCF Wrestling Show Live! (3.8.2019)

Reilun kolmen vuoden jälkeen äänimies kajauttaa ilmoille Bonnie Tylerin kasarihitin, ja lavalle ilmestyy hahmo joka on kuin kummitus Karhulan menneisyydestä.

Valentine seisoo Forumin valojen paisteessa, ja katsoo vanhaa vihollistaan silmästä silmään. ”The pink clad, spray tanned douchebag” nousee kehään, ja monottaa Karhulaa suoraan alapäähän ja poistuu sanomatta sanaakaan.

Kelataan kolme vuotta taaksepäin. Karhulan ja Valentinen ottelu FCF Wrestlingin mestaruudesta Talvisota X:ssä on suomipainin ehdoton klassikko, vuoden 2016 parhaan kotimaisen ottelun Ludvig-voittaja ja joidenkin mielestä edelleen paras showpainiottelu jota ovat livenä päässeet todistamaan. Tulista tavaraa oli toki myös toukokuussa 2016 nähty Wrestling Show Liven revanssi, jossa pidettyään kynsin hampain kiinni tittelistään, Valentine kaappasi sen mukaansa muuttaessaan Ruotsiin.

Valentinen ilmestyminen kauden ensimmäiseen Wrestling Show Liveen on toistaiseksi herättänyt enemmän kysymyksiä kuin tarjonnut vastauksia. Täydentyykö kahden klassikkomatsin sarja vielä trilogiaksi?

Toivottavasti.

Lue myös: Talvisota X:n reportaasi

Juhana ”King Kong” Karhula vs. Valentine (c) – FCF Wrestlingin mestaruusottelu (Talvisota X, 19.3.2016)

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

#PerjantainPromo – Puolikas aivoja (1999)

Next post

Eläköön humpuuki! #16 - Keskiviikko-iltojen sota syttyy, Shibatan tulevaisuus, EVE ja Equity UK

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *