#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Samoa Joe vs Necro Butcher (2005)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Kuinka monta kertaa olet kuullut version korulauseesta ”Tämä ei tule olemaan ottelu, vaan puhdas tappelu”, vain itse ottelun ollessa loppujen lopuksi vain keskiverto No DQ -ottelu? Voin uskoa, että muutamaan otteeseen. Kuitenkin Samoa Joen ja Necro Butcherin ensikohtaaminen vuodelta 2005 oli juuri sitä, puhdasta tappelua.

Samoa Joe oli juuri päättänyt historiallisen pitkän Ring of Honorin mestarina ja oli vastikään allekirjoittanut sopimuksen TNA:n kanssa. Joe oli ehkäpä Yhdysvaltojen kuumin indy-nimi vuonna 2005. Trilogia CM Punkia vastaan ja useat huippuottelut olivat nostaneet Joen ROH:n kiistattomaksi kuninkaaksi. Intensiivinen Joe oli kuumaa valuuttaa ja IWA Mid-South päätti hyödyntää tilaisuutensa buukkaamalla Joen Necro Butcheria vastaan. Monien fanien unelmaottelu tulisi tapahtumaan CZW:n kotiareenalla.

Necro Butcher ei ehkä ollut Joen tasoinen nimi, mutta oli kerännyt mainetta ensin Texasin väkivaltaisimpana death match -painijana ja sen jälkeen yhtenä CZW:n sekä IWA-MS:n avainhenkilöistä. Ultraväkivaltainen King of the Deathmatch -turnauksen voittaja ei erityisesti kerännyt kehuja painitaitojensa puolesta. Necro Butcher kertoikin myöhemmin, että IWA-MS:n buukkaajana toiminut Ian Rotten oli yrittänyt pistää heidät kohtaamaan jo aiemmin, mutta Joe oli kieltäytynyt. Lopulta ottelu saatiin kuitenkin järjestettyä. Necro oli edellisenä päivänä paininut Mad Man Pondoa vastaan japanilaisen BJW:n tapahtumassa, tahrannut kehämaton verellään, ryypännyt koko loppuillan ja hypännyt lentokoneeseen, valmiina kohtaamaan Samoa Joen.

Tuloksena syntyi yksi vuosikymmenen brutaaleimmista normaaleilla säännöillä käydyistä otteluista. Varoitus: ei heikkohermoisille!

 Samoa Joe vs. Necro Butcher (IWA-MS Something to Prove 11.6.2005)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

WWE-veikkaus 2017: Tulokset

Next post

Kommentti: Samaa vanhaa p**kaa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *