#maanantainmatsiJuttusarjatROH

#MaanantainMatsi – Sterling James Keenan vs Delirious (2009)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Nykyään Corey Graves kiusaa korviasi kolmen tunnin ajan viikottain Raw’n selostajanpöydän takana. Kuten moni varmasti tietääkin, Graves oli ennen selostajanuraansa painija. Ura NXT:ssä katkesi toistuviin aivotärähdyksiin, mutta miehen onneksi siirtyminen selostuksen puolelle kävi suhteellisen kivuttomasti.

2000-luvun alussa ura selostajanpöydän takana tuntui varmasti mahdottomalta nuoren Sterling James Keenanin aloittaessa painiuransa Pittsburghin alueella. Keenan ei koskaan saavuttanut suurempaa menestystä painikehissä eikä koskaan noussut samantasoiseksi nimeksi kuin muut vuosituhannen alkupuolen itsenäiset tähdet.

Keenan kuitenkin vieraili satunnaisesti Ring of Honorin alakortin otteluissa. Vuonna 2009 vastaan sattui asettumaan Delirious, naamioitu ROH- ja Chikara-veteraani.

Kuka olisi arvannut, että kymmenen vuotta myöhemmin toinen pitää majaa WWE:n lippulaivashow’n selostuksessa ja toinen on ROH:n buukkaustiimin ja painikoulun johdossa?


Sterling James Keenan vs. Delirious (Ring of Honor: Steel City Clash, 20.3.2009)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Eläköön humpuuki! #12 – Suomipainin tötterögate, WWE:n Superstar Shake-up, Ring of Honorin tulevaisuus

Next post

FCF Wrestling sai yllättävän yhteydenoton alkuvuodesta ja järjestää nyt kaksi tapahtumaa kesäkuun Sideways-festareilla Helsingissä – showpainia luvassa perjantaina ja lauantaina

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *