#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – Trevor Lee vs Chip Day (2017)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Trevor Lee on viime vuosien yksi lupaavimmista tulokkaista. Vasta 24-vuotias Lee on ehtinyt painia jo kymmenen vuotta ympäri Yhdysvaltoja. Läpimurto tapahtui vuonna 2014 Pro Wrestling Guerillan riveissä. Vuonna 2015 Lee siirtyy Impact Wrestlingin riveihin ja on kohonnut siellä yhdeksi X-divisioonan kulmakivistä ja moninkertaiseksi X-divisioonan mestariksi.

Lee kuitenkin aloitti uransa Pohjois-Carolinan pienessä CWF Mid-Atlantic -promootiossa, jossa hän painii vielä tänäkin päivänä. CWF Mid-Atlantic perustettiin 2000-luvun alkupuolella, mutta puhkuu 80-luvun territorioiden henkeä. YouTubessa julkaistava viikoittainen painishow nauhoitetaan pienen studioyleisön edessä ja painijakatras koostuu pääosin paikallisista lahjakkuuksista ja kansainvälisiä tähtiä nähdään erittäin harvoin. Mid-Atlanticista ovat Trevor Leen lisäksi ponnistaneet Cedric Alexander sekä Impactista tuttu Andrew Everett.

Kuluneena vuonna Trevor Leen mestaruuskausi on noussut arvaamattomiin otsikoihin miehen puolustaessa mestaruuttaan jopa yli tunnin mittaisissa koitoksissa. Maaliskuussa 2017 vastaan asettui Chip Day, joka oli Leehen verrattuna täysi tuntemattomuus. Kaksikko kävi hikiseen taistoon, jossa Day todisti kuuluvansa samalle tasolle CWF Mid-Atlanticin nimekkäimmän painijan kanssa…

 

Trevor Lee vs Chip Day – CWF Mid-Atlantic Heavyweight Championship (25.3.2017)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Mikä on kaikkien aikojen paras WrestleMania-ottelu? Osallistu äänestykseen!

Next post

Kolumni: Naisen näkökulma

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *