#maanantainmatsiJuttusarjat

#MaanantainMatsi – World’s Cutest Tag Team vs. The Young Bucks (2014)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Jos olet lukenut juttujamme ja kuunnellut podcastejamme aktiivisesti, saatat tietää, allekirjoittaneen olevan intergender-painin ystävä. Koska showpainin kontekstissa kenestä tahansa voidaan leipoa uskottava vastustaja kenelle tahansa, tulisi tästä mahdollisuudesta mielestäni ottaa kaikki ilo irti – kuten on tehty tämänkertaisessa #MaanantainMatsissa.

”Maailman söpöimmän tiimin” eli Joey Ryanin ja Candice LeRaen sekä yhden planeettamme kovimmista joukkeista, eli The Young Bucksin yhteentörmäys Californian Resedassa on suorastaan sukupuolten välisen showpainin moderni klassikko. ELEVEN -tapahtumassa nähty matsi osui keskelle suurinta Pro Wrestling Guerilla fanitustani, ja en malttanut odottaa nähdä kahta suosikkijoukkuettani taistelemassa promootion joukkuemestaruuksista. Kaiken lisäksi matsi käytiin Guerilla Warfare -säännöillä joka tarkoittaa sitä, että sääntöjä ole laisinkaan.

PWG:tä on usein kritisoitu ”spottiapinoiden” promootioksi, mutta on se vaan nautinnollista heittää aivot narikkaan ja nauttia täysin rinnoin mielisairaasta myllytyksestä. Kun näyttäviin liikkeisiin ja kohokohtiin sekoitetaan sopivassa suhteessa myös hieman komediaa ja draamaa, on tarjolla erittäin maistuva kokonaisuus. Siinä missä kaikki hoitavat tonttinsa mallikkaasti, on matsin ehdoton tähti kuitenkin sisukas LeRae joka naama veressä osoittaa, että loistavaa painijaa ei määritä se minkälaiset värkit jalkojen välistä löytyvät.

 

World’s Cutest Tag Team vs. The Young Bucks (c) – PWG Tag Team Championship Guerilla Warfare Match (PWG ELEVEN, 26.7.2014)

Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Jälkipyykkinaru #6: FCF Wrestling Show Live! Omega

Next post

Smarkin sävel – 5/2018

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *