#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – ”I’m going to yank out my Johnson!” (1996)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Brian Pillman saattaa olla yksi painihistorian suurimpia ”mitä jos” tapauksia. Mitä jos Pillman ei olisi kolaroinut autoaan ja tuhonnut jalkaansa juuri siirtyessään WWF:n riveihin? Mitä jos WCW olisi osannut rakentaa Pillmanista uskottavan yläkortin painijan? Ja mitä jos Pillman ei olisi kuollut Attitude Eran kynnyksellä?

Miehen ”Loose Cannon” hahmo osasi järkyttää sekä kehässä että takahuoneissa. Muut painijat alkoivat oikeasti epäillä Pillmanin mielenterveyttä tämän ollessa sisällä roolissaan jatkuvasti. Yksi klassisimmista tapauksista, I Respect You -ottelu Kevin Sullivania vastaan, päättyi lopulta Pillmanin potkuihin WCW:stä. Eric Bischoffin mukaan tämän piti olla sovittu juttu Pillmanin kanssa. Katoa hetkeksi ECW:n puolelle ja palaa sitten takaisin kotiin. Pillman ei koskaan palannut Bischoffin leipiin.

Vuoden 1996 ECW CyberSlam alkoi kuten monet muut Philadelphian painifirman tapahtumat. Selostaja Joey Styles toivotti katsojat tervetulleeksi, kunnes valot sammuvat mystisesti. Vasta erotettu Pillman ilmestyy kehään, haukkuu Bischoffin runkkariksi, haukkuu yleisön ”smart markeiksi” ja uhkaa virtsata kehään, ennen kuin turvamiehet, Todd Gordon, Paul Heyman ja Shane Douglas saavat Pillmanin pois kehästä. Pillman päättää vielä repäistä ”fanin” katsomosta ja hyökätä tämän kimppuun haarukalla.

”This wasn’t part of the deal, brother”, voi Gordon vaan todeta.

Ei hullumpi tapa palata valokeilaan.

Mitä jos…

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Jälkipyykkinaru #36: Impact Wrestling - Rebellion 2019

Next post

Viisi pointtia: Impact Wrestling Rebellion (2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.