#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Kameli nimeltä Claude (1983)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Viikko sitten 77 vuotta täyttänyt legendaarinen The Iron Sheik saa kunnian olla #PerjantainPromon valokeilassa Vince McMahonin toimittamassa haastattelussa, jossa lavalle on raahattu ilmielävä kameli, jota Sheik kunnioittaa omien sanojensa mukaan enemmän kuin Sgt. Slaughteria. McMahon kysyy, onko kamelilla mahdollisesti nimeä, sillä lemmikeillä tuppaa yleensä nimet olemaan ja Sheik vastaa erittäin pitkällä vieraskielisellä rimpsulla. McMahon kysyy, että onko kamelin nimelle mitään suoraa englanninkielistä vastinetta, johon Sheik vastaa yksinkertaisesti että ”Claude”. Tämä saa Sheikin, McMahonin sekä kamelin takaosassa seisovan Lord Alfred Hayesin repeämään nauruun.

Tämä jos mikä on surrealistinen lähtökohta haastattelulle, mikä ei ole oikeastaan Sheikin haastatteluille mikään poikkeus. Vince kuitenkin onnistuu kokoamaan itsensä ja pyytää kiinnittämään huomiota kamelin valtaviin kavioihin, jotka ovat jopa kahdeksan tuumaa leveät. Sheik kertoo, että kamelin kavioiden koko vaihtelee ja jotkut ovat pieniä ja jotkut isoja. Vince myös tahtoo tietää, ovatko kamelit kömpelöitä ja kuinka yksikyttyräisellä kamelilla ratsastetaan sillä kaksikyttyräisen kamelin nyt ymmärtää että kyttyröiden välissä on helppo istua. Tähän Sheik vastaa, että siihen kyllä oppii ja kyllähän Teksasissakin opitaan ratsastamaan villihevosilla niin se on sama asia villien kameleiden kanssa.

Tästä Vince kääntää keskustelun Hayesille ja kyselee, onko kamelin takapäässä mitään toimintaa. Tähän Hayes vastaa, että ei tällä hetkellä, mutta hetki sitten jotain tapahtui ja sitä ei ole vielä siivottu, mikä on hieman ikävää, koska tänään paikalla on paljasjalkaisia tanssityttöjä ja pahaltahan se niiden puolesta tuntuu.

Ja tämän jälkeen Sheik keskeyttää ja kertoo tahtovansa syödä kamelinsa ja kertoo kuinka kamelinliha on herkullista.

Surrealistista settiä. En ymmärrä, miten tämä suoranaisesti edisti Sheikin ja Slaughterin välistä vihanpitoa, mutta olihan tämä nyt jotain. Katso itse.


Lauri Makkonen

Lauri Makkonen

Vuonna 2005 lajin pariin tiensä löytänyt kainuulainen. Painissa suuret tunteet ja isot käänteet ovat lajin suola. Painin ulkopuolelta sydäntä lähellä ovat vanhat videopelit, Aku Ankat sekä 80-luku.

Previous post

Ennakko: SLAM! Wrestling Finland Mega Launch

Next post

Arvio: OTT Homecoming 2

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *