#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Macho Man Is Not Talking! (1995)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


WCW SuperBrawl V -tapahtumassa ”Macho Man” Randy Savage oli kiukkuinen. Hulk Hoganin feudi Vaderia ja The Three Faces of Fearia vastaan oli imaissut myös Stingin ja Savagen mukaansa. Erityisesti Vader aiheutti paljon tuhoa kanssapainijoitaan kohtaan, mikä suututti Randy Savagea niin paljon, että hän kieltäytyi sanomasta tässä haastattelussa mitään muuta kuin sen, ettei hän sano mitään. Sting yrittää pelastaa segmenttiä parhaansa mukaan, mutta hänelläkään ei meinaa pokka pysyä Macho Manin viskoessa tuoleja ympäriinsä ja kävellessä ympyrää.

Mielestäni tämä on yksi kaikkien aikojen hauskimmista takahuonesegmenteistä koskaan. Macho Manin intensiteetti yhdistettynä ”Mean” Gene Okerlundin vankkumattomaan ammattitaitoon ja Stingin epätoivoiseen yritykseen pelastaa saman tien raiteiltaan lähtenyt segmentti on tehnyt tästä yhden mieleenpainuvimmista promoista ikinä. ”Mean” Gene, meillä on ikävä sinua.

 

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

"Tämä on rohkein realistinen pelinavaus, joka Suomessa on tämän lajin tiimoilta tehty", sanoo Michael Majalahti – Smarkside selvitti, miten SLAM! Wrestling Finland toimii ja mikä on sen tämänhetkinen lasikatto

Next post

WWE sekoittaa Raw'n ja SmackDownin rostereita huhtikuussa – Superstar Shakeup vaikuttaa siihen, ketkä esiintyvät toukokuussa WWE:n tapahtumassa Helsingissä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *