#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Matt Hardy kiusaamista vastaan (2013)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Monet tuskin osasivat alkuvuodesta 2016 odottaa Matt Hardyn uran renessanssia ”Broken” -universumin muodossa. Hardyn Impact Wrestlingissä esittämä eksentrinen hahmo ja sitä ympäröineet absurdit käänteet vetivät ronskilla kädellä showpainin tarinankerronnallisia konventioita uusiksi niin että kaikkein konservatiivisimmilla painipuristeilla löytyi herneitä nenästä enemmän kuin armeijan soppatykistä.

Hardy oli kuitenkin jo ennen hajoamistaan kokeillut jos ei nyt ihan innovatiivista, niin ainakin persoonallista lähestymistapaa promotteluun. Atleettisuuden ja ulkonäön ohella mikkitaidot ovat perinteisesti olleet osa menestyvän showpainijan pyhää kolminaisuutta, mutta mitä tekikään Hardy tässä Ring of Honorissa vuonna 2013 nähdyssä promossa? Ei puhunut yhtään mitään.

Hardy esittää asiansa pienillä lappusilla, ja kruunaa koko touhun mahtavilla ilmeillä ja eleillä. Noottia saavat niin Kevin Steen (nyk. Owens) kuin Ring of Honorin yleisökin, jotka Hardyn mukaan kiusasivat ja nimittelivät häntä puhtaasti kateudesta – onhan hän uskomaton sonni, kihloissa Playboy-mallin kanssa ja ennen kaikkea rikas.

Mahtavana yksityiskohtana Hardyn takana komeilee seinällinen häntä itseään esittäviä toimintafiguureja. Kiinnittäkää huomiota myös videon musiikkiin – kuulostaa tutulta, eikö?


Ville Vuohtoniemi

Ville Vuohtoniemi

Töölön CHIKARA-spesialisti, joshi-intoilija ja deathmatch-maanikko. Ääntelehtii usein podcasteissa, toisinaan selostuspöydän takana. Luultavasti jonain päivänä hautautuu elävältä Smarksiden VHS-kirjaston alle.

Previous post

Jälkipyykkinaru #25: WWE Elimination Chamber 2019

Next post

Smarkside aloittaa suorat lähetykset Twitch-palvelussa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *