#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Tärkeintä elämässä (2016)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Ladder War, tuo Ring of Honorin stipulaatio-otteluista toiseksi kauhistuttavin, käytiin historian kuudetta kertaa loppusyksyn 2016 All Star Extravaganza -tapahtumassa. Kolme joukkuetta, The Young Bucks, Motor City Machine Guns sekä hallitsevat joukkuemestarit The Addiction astuivat kehään tuhoamaan kehojaan joukkuemestaruuden vuoksi.

Muutamaa päivää ennen tapahtumaa Addictionin Christopher Daniels istuu pimeässä huoneessa, seuranaan vain mestaruusvyönsä ja pohtii tilannettaan kameralle. Kaksikymmentäkolme vuotta paininut Daniels puhuu tyynesti lähestyvästä lopusta, urheilijan kahdesta kuolemasta ja siitä vääjäämättömästä päivästä, kun hän ottelee uransa viimeisen mestaruusottelun.

Danielsin ääni murtuu.

Enkä minä voi vain kuvailla tätä promoa lauseesta lauseeseen.

Lähes 50-vuotias Daniels vuodattaa sydänverensä ruudulle (ja itse tikapuusodassa myös veret otsastaan kanveesiin) ja vangitsee katsojan rikkinäisen miehen tarinaan. Daniels on lähtemässä sotaan viimeisen kerra, tietäen syvällä sisimmässään, ettei hän tule enää takaisin.

Kaikista raastavista lauseista yksi väänsi sydäntäni aikoinaan eniten:

”This is the most important championship I’ve ever held!”

Niin, joukkuemestaruus. Ei maailmanmestaruus, jota Daniels ei ollut koskaan urallaan voittanut.

Tämä neljäminuuttinen möi All Star Extravaganzan itselleni. Neljässä minuutissa Daniels maalaa ottelusta kuvan taistelusta, jota ei voi jättää katsomatta. Ihan vaan saadakseen selville, elääkö Christopher Daniels ikuisesti.

Ainakin tämä promo jää elämään.


Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

WWE-veikkaus 2019: Stomping Grounds

Next post

#MaanantainMatsi - Mike Quackenbush & Manami Toyota vs. Claudio Castagnoli & Sara Del Rey

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *