Ludvig 2017

Ludvig-palkinnot 2017 – Äänestys käynnissä!

Vuosi on vaihtunut, ja sehän tietää meille painifaneille sitä, että on tullut jälleen kerran aika lyödä viisaat päämme yhteen ja selvittää, keistä ja mistä kaikista koostui painivuoden 2017 parhaimmisto. Smarksiden omat Ludvig-palkinnot ovat täällä taas!

Suomen historian ainoan WWE-painijan Ludvig Borgan eli Tony Halmeen mukaan nimetyt Ludvig-palkinnot jaettiin ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten. Silloin palkittiin vuoden 2015 parhaat. Vuosi sitten palkittiin puolestaan vuoden 2016 parhaat, ja silloin äänestystä muutettiin niin, että kotimaisten palkintojen voittajaehdokkaat valittiin asiantuntijaraadin esiäänestyksen perusteella. Tämä käytäntö on käytössä myös tänä vuonna. Äänestys on muutenkin samanlainen kuin vuosi sitten; yksikään palkinto ei ole pudonnut pois, eikä äänestykseen ole toisaalta lisättykään yhtäkään palkintoa.

Äänestyslomake löytyy alta. Muista lukea äänestysohjeet huolellisesti läpi ennen vastaamista. Tulokset julkistetaan tammikuun aikana.

Äänestysiloa!


Äänestysaika alkaa heti ja päättyy 15.1. klo 23.59. Mikäli lomake ei näy alla, klikkaa tästä. Muista, että äänestää saa vain kerran. Ylimääräisiä ääniä ei huomioida.

 

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

#MaanantainMatsi - Super Liger vs Koji Kanemoto (1997)

Next post

#MaanantainMatsi – Crown & Court vs. The Wrecking Crew

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *