Jobberin postiaMLW

Brian Pillman Jr. nousemassa MLW:n suurimmaksi sankariksi – Mance Warner pääsi vihdoin eteenpäin

Tässä juttusarjassa Smarksiden sisällöntuottajat pureutuvat johonkin tiettyyn promootioon ja kertovat, mitä siellä on tapahtunut viime aikoina. Jutuissa listataan promootion plussat ja miinukset sekä nimetään ne ottelut, jotka jokaisen on syytä katsoa.


MLW (25.1.2020–22.2.2020)

 • Team Filthy kasvaa.
 • ”ASSHOLE”.
 • MLW:ssä jälleen huima määrä debytantteja sekä vanhoja tuttuja.

Opera Cupista oli selvitty ja MLW:ssä palattu normaalimpaan päiväjärjestykseen. Tällä kertaa suunnattiin Texasin North Richard Hillsin NYTEX Sports Centreen. Näiden nauhoitusten johtavana kuviona nähtiin ”Filthy” Tom Lawlorin ja Von Erichin veljesten vihanpidon jatkuminen ja Team Filthyn muodostuminen. Oltiinhan saavuttu Von Erichin perheen alkulähteille.

Tunteet kuumenivat entisestään jo syyskuussa alkaneessa välienselvittelyssä. Lawlor esittelee yleisölle Team Filthyn uusimman jäsenen Dominic Garrinin ja heittää vettä myllyyn luokkaamalla painijaa pahimmalla mahdollisella tavalla – hieromalla tämän paitaa ahteriinsa. On se filthy.

Nauhoitusten alku oli suhteellisen passiivista feudaamista, sillä Von Ericheillä oli kädet täynnä tulevan Dynastya vastaan käytävän mestaruusottelun kanssa. Nauhoitukset huipentuivat Ross von Erichin ja Tom Lawlorin väliseen välienselvittelyyn, josta Ross veti pidemmän korren. Kauaa ei ehditty kuitenkaan voittoa juhlia, kun Dominic Garrini saapui rankaisemaan väsynyttä Von Erichiä.

Velipoika saapui apuun, mutta tasaväkisestä kamppailusta ei kauaa saatu iloita, kun Von Erichien selkään hyökkäsi aiemmin samassa jaksossa debyyttinsä Shane Douglasia vastaan tehnyt Erick Stevens. Mielenkiinnolla odotan kuinka paljon uudelleen päivänvalon nähnyt Team Filthy tästä vielä paisuu.


Jimmy Havocin ja Mance Warnerin feudi paketoitiin vihdoinkin. Päätös nähtiin verisessä ottelussa, jossa kehäköydet oli korvattu piikkilangalla. En nauttinut.

Ottelu päättyi kaikkien suosikki kevytoluen litkijän voittoon, ja seuraavassa jaksossa Mancer ilmoittikin lähtevänsä Middleweight-mestaruuden perään. Voi veljet. Tämä tottakai herätti Dynastyn hälytyskellot. Mancer olikin loppunauhoitusten ajan melkoinen piikki ryhmän lihassa.


Dynasty sai tällä kertaa todella paljon ruutuaikaa, ja se jos mikähän on mukavaa. Tuttuun tapaan he ehtivät aiheuttaa pahennusta vähän joka puolella. Richard Holliday kohtasi ottelussa Savio Vegan voitokkaasti. Ottelun jälkeen Holliday varasti Vegan Karibian mestaruusvyön ja alkoi vaatia mestaruusmatsia itselleen.

Nauhoitusten erikoisuus oli kokonaan Dynastyn tuottama jakso eli jakso numero 97. Suosittelen katsomaan koko jakson. Tässä jaksossa Alex Hammerstone ja Gino Medina pääsivät kehään Konnanin paikalle tuomia meksikaaneja vastaan. Oltiinhan lähellä valtion etelärajaa. Medina kohtasi Septimo Dragonin ja Hammerstone Aerostarin. Kaksikko oli päättänyt nöyryyttää Konnanin suojatteja kunnolla, ja molemmat varastivat luchadorien maskit ottelun jälkeen. Jakson lopuksi Von Erichit päihittivät Dynastyn joukkuemestaruusottelussa erään punaniskan avustuksella.

Kuten mainitsin aiemmin, Mance Warner ei päästänyt Dynastya helpolla. Tähän liittyy eräs taikasana. ”Asshole”. Tämä on sana, jolla Mancer pitkän miettimisen jälkeen kuvasi Dynastya. Tällä sanalla Mancer löysi myös yhteisen sävelen Dynastyn juoksupojan Groganin kanssa, joka jätti Dynastyn. Nauhoitusten päätös jaksossa Grogan debytoi uudella gimmickillä ja Logan Creed -nimellä. Kostoksi tästä Dynasty hyökkäsi Warnerin Uncle Moon Manin kimppuun.


CONTRA jatkoi jälleen terroriaan ja otti tällä kertaa silmätikukseen Davey Boy Smith Jr:n, sillä tämä oli päättänyt ottaa kohteekseen maailmanmestaruuden. DBS kohtasi CONTRAn Simon Gotchin hikisessä No Holds Barred No Ropes -urheiluväännössä. CONTRA päätti heittää vettä myllyyn ja alkoi uhkailemaan mystisellä Sentai Death Squadilla, joka hyökkäsikin Brian Pillmanin kimppuun bäkkärillä. Pillman pääsi vielä myöhemmin kostamaan ottelussa Jacob Fatua vastaan, häviten kuitenkin CONTRAn sekaannuttua otteluun.


InJustice oli tällä kertaa vähän pienemmässä osassa mutta teki kuitenkin läsnäoloaan selväksi painimalla pari mainiota matsia ja aiheuttamalla harmia Konnanille ja hänen meksikolaisilleen. Heti nauhoitusten alkuun nähtiin mainio lucha libre -joukkuevääntö, jossa Drago ja Puma King vetivät pidemmän korren InJusticesta ja Tauruksen sekä MLW-debyyttinsä tehneen Low Riderin joukkueesta. Lisäksi Myron Reed puolusti menestyksekkäästi Middleweight-mestaruutta Dragoa vastaan.


Plussat: 

 • Brian Pillmanista on nopeasti nousemassa firman ykkösbabyface.
 • Mance Warnerin pääsy irti Havic-feudista herättää suurta mielenkiintoa. Vihdoinkin päästään näkemään miestä muuallakin kuin mitättömän tuntuisissa HC-mähinöissä.
 • Dynasty-teemajakso oli huikea kokeilu. Toivon näitä lisää jatkossa muillekin stableille.

Miinukset: 

 • CONTRA-kuvio tuntuu taas paikallaan junnaavalta.
 • MLW tarvitsee kunnollisen meksikolaisen stablen. Nämä one-offit hukkaavat todella paljon potentiaalia.

Tiesitkö?

Jacob Fatu on modernin MLW:n pisimpään hallinnut maailmanmestari.


Debytantit:

 • Chandler Hopkins
 • Erick Stevens
 • Low Rider
 • Moonshine Mantell

Palaajat:

 • Drago
 • Logan Creed
 • Taurus

Matsisuositukset:

 • Drago & Puma King vs. Injustice vs. Low Rider & Taurus – Fusion #94
 • Marshall von Erich vs. MJF – Fusion #95
 • Von Erichs vs. Dynasty Fusion #97
Eetu Torikka

Eetu Torikka

Painifani vuodesta 2009. Erityisesti amerikan pienempien promootioiden suurkuluttaja. Sydän lämpenee makeille volteille ja stiffeille chopeille.

Previous post

Jälkipyykkinaru #85: WWE Elimination Chamber 2020

Next post

WWE siirtää WrestleMania 36 -tapahtuman Performance Centeriin

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *