#perjantainpromo

#PerjantainPromo – ”You wanna stuff meat in your mouth?” (2018)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Impactin tuore maailmanmestari Austin Aries on takahuonehaastattelija McKenzie Mitchellin haastateltavana. Aries kertoo, että hänellä on ollut loistava alkuvuosi. Hän on voitti Impactin maailmanmestaruuden Eli Drakelta alle minuutissa. Mitchell on sitä mieltä, että fanit haluavat tietää lisää Ariesista ja huomauttaa, että Aries on kirjoittanut vastikään kirjan nimeltä Food Fight, joka kertoo veganismista.

Ennen kuin kirjan sisältöön päästään kunnolla käsiksi, Alberto El Patron keskeyttää haastattelun ja ajaa McKenzie Mitchellin pois haastattelutilanteesta, koska hänen on pakko saada keskustella Austinin kanssa kahden kesken.

Tässä vaiheessa takahuoneeseen alkaa laskeutua pieni seksuaalinen lataus.

Alberto kerää hetken itseään, kunnes esittelee itsensä reippaasti ja toivottaa Austinin tervetulleeksi Impactin riveihin. Alberto kertoo olevansa todella iloinen, että Austin on nyt osa Impactia. El Patron ei ole koskaan hävinnyt mestaruutta, mutta on silti iloinen, että Impactilla on nyt oikea mestari, eikä mikään Eli Drake.

El Patron on laskenut kätensä Ariesin mestaruusvyön päälle ja on sitä mieltä, että olisi kunnioitettava teko, jos Aries puolustaisi mestaruuttaan sellaista vastaan, joka ei ole mestaruutta koskaan hävinnyt. Aries laskee kätensä mestaruusvyön päälle ja Alberto vetää omansa pois.

Alberto El Patronilla on pieni yllätys Austin Ariesille: eräänlainen tervetuliaislahja sekä osoitus siitä, kuinka paljon El Patron Ariesia arvostaa.

El Patron viittilöi kameran ulkopuolelle ja pian huoneeseen työnnetäänkin kärryä. Pullollinen punaviiniä, kaksi lasia sekä kuvulla peitetty lautanen. Ylpeä El Patron nostaa kuvun pois lautasen päältä ja sieltä paljastuu liha-annos. “Enkö vain olekin hyvä mies?”, kysyy Alberto ja hymyilee.

“Tämä on minun casani, ja koska olet vieraana täällä, minun on tarjottava sinulle jotain”, sanoo El Patron ja ottaa haarukalla lihakimpaleen lautaselta ja aikoo syöttää sen Ariesille. Aries kieltäytyy kohteliaasti, koska hänellä on banaani.

Alberto on tyrmistynyt. Kieltäytyykö Aries tästä hienosta lahjasta? Aries sanoo, että Alberto voi kyllä syödä itse lihansa. Miehet katsovat toisiaan silmiin. El Patron syö lihanpalan ja Aries haukkaa banaania.

El Patron kysyy, että onko Aries aivan varma, että hän ei halua maistaa. Aries kertoo, että hän ei syö lihaa. “Eikö edes yhtä pientä palasta”, kysyy Alberto. “Tämä on fantastista”

Aries kieltäytyy kolmannen kerran kohteliaasti. El Patron hermostuu epäkohteliaisuudesta heittää haarukan tarjoilukärryyn, ottaa ison köntin lihaa käteensä ja heiluttelee sitä Ariesin naaman edessä. Nyt hermostuu myös Aries ja ponkaisee pystyyn nojatuolista ja iskee lihan pois El Patronin kädestä.

“Haluat tunkea lihaa kurkkuusi? Se on sinun oma asiasi”, Aries sähähtää ja El Patron perääntyy. Alberto kertoo, että hän halusi vain olla ystävällinen ja huomaa samalla Austinin kirjan nojatuolin käsinojalla. “En minä tiennyt näistä vegaanijutuista mitään, pahoitteluni”, Alberto selittää. “Voisin jopa ostaa kirjasi, tai jopa kaksi ja annan toisen niistä isälle”

Aries haluaa hyvittää El Patronille tämän sekaannuksen ja tarjoaa kirjaansa ilmaiseksi, koska hän ei tarvitse rahaa Albertolta. Mestarina hän tienaa ihan tarpeeksi. Alberto poistuu kirjan kanssa ja toivottaa vielä kerran Austinin tervetulleeksi Impactiin. Aries kaataa itselleen lasin punaviiniä ja jää katsomaan El Patronin perään.

Tästä ei sitten kuitenkaan lopulta kehkeytynyt mitään erityisen mielenkiintoista ja tämä jäi mielestäni kummankin parhaaksi segmentiksi viimeisimmillä vierailuillaan Impactissa. El Patronin ura Impactin riveissä päättyi vajaata kuukautta myöhemmin kun hän jätti saapumatta WrestleMania-viikonlopun yhteistyötapahtumaan Lucha Undergroundin kanssa. Aries puolestaan hävisi vyön Pentagon Jr.:lle, huhtikuun lopussa, mutta voitti sen takaisin aika nopeasti pitäen sitä aina lokakuun Bound for Gloryyn saakka, jossa hän hävisi sen Johnny Impactille ja lähti ovet paukkuen Impactista seuraavana päivänä. Minulle ei ole tullut kumpaakaan ikävä.


Lauri Makkonen

Lauri Makkonen

Vuonna 2005 lajin pariin tiensä löytänyt kainuulainen. Painissa suuret tunteet ja isot käänteet ovat lajin suola. Painin ulkopuolelta sydäntä lähellä ovat vanhat videopelit, Aku Ankat sekä 80-luku.

Previous post

Kolumni: Jännitys tiivistyy

Next post

Being The Smarkside: Lontoo 2019, osa 3

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *