NJPWROHUutiset

Ring of Honorin ja New Japan Pro-Wrestlingin G1 Supercardin kortti julkaistiin – Madison Square Gardenissa nähdään nämä ottelut

Madison Square Garden, yksi maapallon tunnetuimmista areenoista, saa poikkeuksellisia vieraita huhtikuun ensimmäisenä lauantaina, kun tavanomaisen WWE:n sijaan tapahtumapaikan valtaavat Ring of Honorin ja New Japan Pro-Wrestlingin painijat.

Amerikkalainen Ring of Honor on tehnyt pitkään yhteistyötä New Japan Pro-Wrestlingin kanssa, ja nyt tuo yhteistyö kantaa hedelmää G1 Supercard -nimisessä tapahtumassa, joka näkyy suorana lähetyksenä NJPW Worldissa ja Ring of Honorin suoratoistopalvelu HonorClubissa.

Historiallisessa tapahtumassa nähdään kaikkiaan 11 ottelua:

 • IWGP Heavyweight -mestari ”Switchblade” Jay White puolustaa titteliään New Japan Cup -voittaja ”Rainmaker” Kazuchika Okadaa vastaan.
 • ROH World Heavyweight -mestari Jay Lethal puolustaa titteliään Marty Scurllia ja Matt Tavenia vastaan tikapuuottelussa.
 • IWGP Intercontinental -mestari Tetsuya Naito puolustaa titteliään Kota Ibushia vastaan.
 • RevPro British Heavyweight -mestari Zack Sabre, Jr. puolustaa titteliään Hiroshi Tanahashia vastaan.
 • IWGP Heavyweight Tag Team -mestarit Tama Tonga ja Tanga Loa sekä ROH Tag Team -mestarit PCO ja Brody King puolustavat titteleitään Briscoen veljeksiä ja Eviliä ja Sanadaa vastaan ottelussa, jonka voittaja saa molemmat mestaruudet.
 • IWGP Junior Heavyweight -mestari Taiji Ishimori puolustaa titteliään Dragon Lee’tä ja Bandidoa vastaan.
 • Women of Honor World -mestari Mayu Iwatani puolustaa titteliään Kelly Kleiniä vastaan.
 • NEVER Openweight -mestari Will Ospreay kohtaa ROH Television -mestari Jeff Cobbin ottelussa, jonka voittaja saa molemmat mestaruudet.
 • Rush ottelee Dalton Castlea vastaan.
 • Bully Ray on esittänyt avoimen haasteen katutappeluotteluun.
 • Lisäksi tapahtuman esilähetyksessä nähdään 30 painijan välinen Honor Rumble -ottelu, johon on tähän mennessä ilmoitettu vain Jushin ”Thunder” Liger.

Kazuchika Okada ansaitsi IWGP Heavyweight -mestaruusottelunsa voittamalla tämänvuotisen New Japan Cupin. Okada päihitti turnauksen loppuottelussa Sanadan. Okada ja IWGP Heavyweight -mestari Jay White ovat kohdanneet jo aikaisemmin tänä vuonna, kun White päihitti Okadan NJPW:n suurimmassa tapahtumassa eli Wrestle Kingdomissa 4. tammikuuta.

Myös IWGP Intercontinental -mestaruusottelu ja RevPro British Heavyweight -mestaruusottelu pohjautuvat New Japan Cupiin. Kota Ibushi eliminoi kyseisestä turnauksesta Tetsuya Naiton, ja Hiroshi Tanahashi eliminoi Zack Sabre Juniorin.

Jushin ”Thunder” Liger ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että hän aikoo lopettaa painimisen ensi vuoden Wrestle Kingdom -tapahtuman yhteydessä. Liger kertoi samalla, että hän haluaa siihen saakka painia ympäri maailmaa niin paljon kuin mahdollista. Liger on ensimmäinen ottelija, joka on ilmoitettu G1 Supercardin esilähetyksen Honor Rumble -otteluun, joka on WWE:n Royal Rumblen kaltainen ottelu.

Lisäksi tapahtumaan on huhuttu naispainijoiden välistä joukkueottelua, jossa The Kagetsu ja Hazuki ottelisivat Sumie Sakaita ja Hana Kimuraa vastaan. Tätä ottelua ei kuitenkaan ole toistaiseksi vahvistettu.


Smarkside tulee olemaan paikan päällä Yhdysvalloissa seuraamassa tapahtumaa ja raportoimaan Madison Square Gardenin tunnelmia tuoreeltaan.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#MaanantainMatsi - Roddy Piper vs. "Quickdraw" Rick McGraw (1985)

Next post

Viisi pointtia: SLAM! Wrestling Finland Mega Launch (22.3.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *