Tiedotteet

Evoluutio ei ole mysteeri – Smarkside selkeyttää sisällöntuotantoaan

Viiden vuoden jälkeen on aika ottaa uusia askeleita kohti entistä laadukkaampaa journalismia. Tavoitteenamme on terävöittää sisällöntuotantoamme, jotta palvelisimme lukijoitamme yhä paremmin.

Merkittävin muutos tuotantotavoissamme on, että jatkossa sivustolla julkaistaan vähintään yksi isompi artikkeli kerran viikossa. Tämä niin sanottu sunnuntaijuttu ilmestyy Smarksiden kotisivuille joka sunnuntai-ilta kello 20.00.

Sivustolla julkaistaan myös muita juttuja tavalliseen tapaan, mutta lupauksemme on, että joka tapauksessa löydät uuden artikkelin aina sunnuntai-iltaisin samaan kellonaikaan.

Samalla päivittäinen uutisointimme siirtyy pelkästään Twitteriin: muista siis viimeistään nyt seurata meitä (@Smarkside) myös siellä. Kirjoitamme sivuillemme edelleen myös laajempia kommentteja suuremmista uutisaiheista aina tapauskohtaisesti. Twitter-uutiset jaetaan myös Discord-serverillemme, joka on Smarksiden ensisijainen keskustelukanava.

Kehitämme myös podcastejamme, joiden maksimikesto on jatkossa noin 90 minuuttia. Podcasteihin lisätään aikaleimat, jotta pääset helposti siirtymään haluamaasi aiheeseen. Ääneenlaatuun kiinnitetään enemmän huomiota, eikä jaksoihin oteta lähtökohtaisesti kuin korkeintaan kolme puhujaa.

Suunnittelemme lisäksi podcast-sisältömme laajentamista uudenlaisilla formaateilla. Jaksoissa tullaan käsittelemään myös yhteiskunnallisia – ja vaikeitakin – aiheita showpainin näkökulmasta.

Myös sivustomme ulkoasu muuttuu pian. Tiedotamme silloin tarvittaessa lisää mahdollisista sisältömuutoksistamme.

Tällä hetkellä tärkeintä on vain muistaa se, että käyt sivuillamme sivistämässä itseäsi joka sunnuntai iltakahdeksalta. Ensimmäinen sunnuntaijuttu näkee päivänvalonsa jo huomenna!

Haluatko kirjoittaa showpainista? Ota yhteyttä ja kerro lyhyesti itsestäsi: info@smarkside.com

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Viisi pointtia: AEW Double or Nothing 2020

Next post

Donald Trump kietoutui showpainiin jo 80-luvulla, ja se on sidoksissa siihen, miksi urheilun ovet aukesivat nimenomaan Floridassa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *