#maanantainmatsiTNA

#MaanantainMatsi – Rellik vs Black Reign vs Abyss vs Shark Boy (2007)

#MaanantainMatsi on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan ottelun YouTubesta.


Joulu on jo ovella, joten Smarksidenkin on aika tarjota vuodenaikaan sopivaa sisältöä.

Ah, TNA vuosimallia 2007. Voodoo Kin Mafia. Pacman Jones. Vince Russon aivoituksia tapahtumasta toiseen. Eric Youngin ja Robert Rooden päättymätön kuvio. James Stormin ja Chris Harriksen verinen välienselvittely. Samoa Joe, Kurt Angle ja Christian Cage mestaruuskuvioissa. Awesome Kongin debyytti.

Ja vuoden päätteeksi vielä joulujakso!

Kyllä, TNA uhrasi kokonaisen Impactin jouluhassuttelulle, jossa nähtiin muun muassa Eric Youngin järjestämät joulujuhlat, AJ Styles pukeutuneena poroksi, jouluvaloilla koristeltu teräshäkki, Team 3D hakkaamassa tonttuja joulupukiksi pukeutuneena ja Kurt Angle lukitsemassa joulupukki nilkkalukkoon. Jostain syystä vastuussa illasta oli ”DNA of TNA” Matt Morgan. Mutta kirsikkana kakun päällä oli jouluinen Silent Night, Bloody Night -ottelu.

Vuoden 1972 slasher-elokuvalta nimensä lainannut ottelu oli vähemmän yllättäen verinen mähinä. Osallistujakatras oli vähintään värikäs. Rellik (joka on Killer kirjoitettuna väärinpäin), oli naamioitunut hirviö, joka oli hiljattain debytoinut TNA:ssa James Mitchellin tuoreimpana kätyrinä. Naamion takaa löytyi lyhyestä WCW- ja WWE-urastaan tuttu Johnny Stamboli. Ajappat (joka on Tappaja väärinpäin) oli loppujen lopuksi sangen lyhytaikainen lisäys TNA:n tarjontaan.

Abyss, tuo hirviö syvyyksistä, ei varmaan kummemmin esittelyjä kaipaa. Joulun alla Abyss oli saanut tietää meksikolaisesta veljestään Judas Mesiaksesta, joka tunnetaan nykyisin ehkä paremmin Lucha Undergroundin Mil Muerteksena.

Shark Boy, rakastettava hainaamioon pukeutunut alakortin jyrä ei ollut vielä löytänyt sisäistä Stone Coldiaan.

Ja sitten mukana oli vielä Black Reign, Dustin Rhodesin mielen syvimmistä onkaloista kaivettu persoona. Kyllä, vielä’ syvemmältä kuin Seven. Mustavalkoiseen jätesäkkiin pukeutunut Reign kantoi mukanaan lemmikkirottaa ja kulissien takana kamppaili vakavan huumeongelman kanssa.

Ja se itse ottelu? Katosta roikkuva piikkilankaan kääritty joulukuusi? Paketoituja aseita? Abyss ottamassa sairaita bumppeja?

Aivan tavallinen joulu.


Abyss vs Shark Boy vs Black Reign vs Rellik (TNA Impact 20.12.2007)

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Eläköön Humpuuki #20: Vuosikymmenkatsaus

Next post

Äänestys: Kuka oli vuosikymmenen showpainija?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.