Impact WrestlingUutiset

Chris Jerichoa huhutaan Impact Wrestlingiin – tekeekö Y2J debyyttinsä Bound For Glory 2018 -tapahtumassa?

Veteraanipainija Chris Jericho, 48, on otellut tänä vuonna ympäri maapalloa ja palannut vuosien tauon jälkeen New Japan Pro-Wrestlingin riveihin. NJPW:ssä Jericho on noussut IWGP Intercontinental -mestariksi, ja miehen on määrä puolustaa tuota titteliään japanilaispainija Eviliä vastaan NJPW Power Struggle -tapahtumassa ensi kuun alussa lauantaina 3. marraskuuta.

Nyt näyttää siltä, että Jericho olisi esiintymässä tänä vuonna myös Impact Wrestling -promootiossa. Tuoreen huhun mukaan Jericho tulee nimittäin osallistumaan Impact Wrestlingin vuoden suurimpaan tapahtumaan eli Bound For Gloryyn, joka järjestetään tulevana sunnuntaina.

– Chris Jericho on alustavasti Bound For Gloryn kortissa. Tapahtumassa on myös muita yllätyksiä, sanotaan No Holds Barred -podcastin lähetyksessä.

Impact Wrestling ei ole tiedottanut Jerichon osallistumisesta mitään, joten toistaiseksi Jerichon mahdollinen debyytti on ainoastaan huhu.

Bound For Glory 2018 järjestetään New Yorkissa. Kyseessä on neljästoista Bound For Glory -tapahtuma. Tapahtuman pääottelussa Austin Aries puolustaa Impact World Championship -mestaruuttaan Johnny Impactia eli WWE:stä tuttua Johnny Nitroa eli John Morrisonia vataan.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Rey Mysterio palaa WWE:hen – ottelee Smackdownin juhlajaksossa Shinsuke Nakamuraa vastaan

Next post

Arvio: Progress Chapter 76 - Hello Wembley

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *