Uutiset

Impact Wrestling on nyt GFW – Jeff Jarrett palannut johtoon

Total Non-stop Action eli TNA:na tunnettu Impact Wrestling on ostanut Global Force Wrestling -liigan, jonka nimi otetaan käyttöön osana yhdistymistä ja brändiuudistusta. GFW:n toimitusjohtaja Jeff Jarrett palaa toimeenpanon myötä osaksi johtoporrasta yhtiössä, jonka hän alunperin perusti vuonna 2002. Yritysten fuusio virallistettiin eilisessä Slammiversary XV -lähetyksessä, joka on yksi TNA:n ja Impact Wrestlingin suurimmista vuotuisista tapahtumista.

Impactin emoyhtiö Anthem tahtoo huhujen mukaan ottaa etäisyyttä alkuperäiseen TNA-brändiin, jota ovat riivanneet lukuisat syytteet ja talousongelmat. Anthemin johtohenkilö Ed Nordholm on myös maininnut, että TNA-nimen kaksoismerkitys – seksuaalinen viittaus – ajoi pois markkinointikumppaneita. GFW:nä jatkaminen on mahdollisuus uuteen alkuun; he aikovat myös panostaa WWE Networkin kaltaiseen suoratoistopalveluun hyödyntääkseen koko tuhansia tunteja materiaalia kattavan videokirjastonsa.

Jeff Jarrett perusti Global Force Wrestlingin alunperin vuonna 2014 lähdettyään Impactista. Monia tunnettuja tähtiä – kuten WWE:ssä tätä nykyä vaikuttava Bobby Roode, omalle polulleen lähtenyt Cody Rhodes ja UFC:stä tuttu vapaaottelija Chael Sonnen – joukkoonsa kerännyt firma ei päässyt koskaan kunnolla jaloilleen. Omaa Amped-nimistä viikottaista ohjelmaa GFW ehti nauhoittaa pitkään, mutta sopivaa sopimusta televisiojakelusta ei koskaan syntynyt. Katso tästä näyte siitä, mitä reality-tyylinen ohjelma olisi tarjonnut.

Aika näyttää, herääkö monta uudistumista lyhyessä ajassa läpi käynyt firma viimein uuteen kukoistukseen, vai jääkö feeniksin – vai tässä tapauksessa pöllön? – lento lyhyeen. Tärkeä kysymys on, että siirtyykö Jarrettin mukana myös vanhan GFW:n tuotannollinen lähestymistapa ja yleinen filosofia osaksi uutta kokonaisuutta, vai jääkö brändäys enimmäkseen pinnalliseksi.

 

Salomon Marttila

Salomon Marttila

Smarksiden ylläpitäjä ja co-perustaja.
Ei koskaan puhu itsestään kolmannessa persoonassa.

Previous post

Arvio: ROH Best in the World 2017

Next post

Kolumni: Pieni loikka ihmiskunnalle, mutta valtava ihmiselle

1 Comment

  1. Niko Suomi
    04.07.17 at 22:52 — Vastaa

    Hei,
    Ilmeisesti tuo amped on kuin onkin tulossa neljäosaisena sarjana ulos vielä tänä vuonna!

    http://impactwrestling.com/gfwimpact-wrestling-bring-4-part-amped-anthology-series-ppv/

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *