UutisetWWE

Kiirastorstain uutispommi – WWE Raw ja Smackdown palaavat Subille 9.4. alkaen!

Suomalaisten showpainifanien odotus päättyy vihdoin ja viimein. MTV ilmoitti tänään 1.4. ilmestyneessä tiedotteessaan, että WWE:n tuottamat Raw- ja Smackdown-ohjelmat palaavat Suomen televisioon.

WWE:n lippulaivaohjelmat näkyvät koti-Suomessa tästä lähin Sub-kanavalla sekä mtv-palvelussa. Lähetykset alkavat perjantaina 9.4. jolloin tarjolla on Yhdysvalloissa 29.3. lähetetty Raw-jakso. Luvassa on muun muassa Riddlen ja Sheamuksen välinen ottelu. Lisäksi ottelemassa ovat ainakin hallitseva WWE:n mestari Bobby Lashley sekä hänen WrestleMania-haastajansa Drew McIntyre. Seuraavana päivänä (lauantaina 10.4) on luvassa Smackdown, jonka alkuperäinen lähetyspäivämäärä on 2.4.

Subilla jaksot alkavat perjantain ja lauantain iltayhdeksältä alkavan elokuvan jälkeen eli noin klo 23 ja klo 24 välissä. Raw nähdään perjantaisin ja Smackdown lauantaisin. Jaksot tulevat noin kahden viikon viiveellä. Ohjelmat ovat myös katsottavissa mtv-palvelussa osoitteessa mtv.fi.


Edellisen kerran showpainia on nähty Sub-kanavalla lähes viisitoista vuotta sitten. Sub lähetti Smackdownia vuoden 2001 alusta aina vuoden 2006 loppuun asti. Sen jälkeen painiohjelmat siirtyivät Urheilukanavan kautta MTV Maxille. Maxilla viimeinen Smackdown-jakso nähtiin 30.12.2010, jonka jälkeen ohjelman lähettäminen lopetettiin Suomessa. Seuraavan kymmenen vuoden aikana WWE on näkynyt vielä Eurosport-kanavalla This Week in WWE -koosteohjelman muodossa. WWE:n Raw- ja Smackdown-lähetyksiä on voinut katsoa myös WWE:n omalta Youtube-kanavalta kokonaisina muutaman viimeisen vuoden ajan.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Jälkipyykkinaru #96: ROH 19th Anniversary

Next post

Ennakko: WWE WrestleMania 37

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *