NaispainijatPuroresuUutiset

Stardomin Hana Kimura, 22, on kuollut

Pääosin japanilaisesta Stardomista tuttu Hana Kimura on kuollut 22-vuotiaana. Stardom uutisoi asiasta tänään.

Kimura kuului tämän hetken suurimman japanilaisen naistenpainipromootion Stardomin suurimpiin tähtiin ja oli Tokyo Cyber Squad -joukkueen johtaja. Showpainin ulkopuolella hän oli mukana suositun japanilaisen tosi-tv-sarja Terrace Housen viimeisimmällä kaudella.

Kimura jakoi Twitterissä useita huolestuttavia ja itsensä vahingoittamiseen viittaavia kuvia perjantaina. Twiiteissä hän kertoi joutuneensa sosiaalisessa mediassa jatkuvan ja laajamittaisen kiusaamisen kohteeksi.

Kyseiset twiitit poistettiin pian lähettämisen jälkeen. Wrestling Observer kertoo Kimuran saamien vihamielisten viestien johtuvan hänen esiintymisestään Terrace House -ohjelmassa.

Hana Kimura oli entisen painijan Kyoko Kimuran tytär. Ennen varsinaisen painiuransa alkua Kimura ehti voittaa DDT:n legendaarisen Iron Man Heavy Metal -mestaruuden vuonna 2005 8-vuotiaana.

Kimura aloitti painimisen Wrestle-1 promootiossa vuonna 2016 ja teki debyyttinsä Stardomissa samana vuonna äitinsä rinnalla. Kokopäiväiseksi Stardomin painijaksi Kimura siirtyi vuonna 2019. Hän voitti urallaan Artist of Stardom -mestaruuden kahdesti, Goddesses of Stardom -mestaruuden kerran sekä Stardomin 5 Star Grand Prix -turnauksen vuonna 2019.

Kimura oli tammikuussa mukana New Japanin Wrestle Kingdomissa televisioimattomassa Stardom Exhibition -ottelussa. Kyseinen ottelu oli ensimmäinen Tokyo Domessa järjestetty naisten ottelu sitten vuoden 2002. Viimeisen ottelunsa hän paini maaliskuussa Mayu Iwatania vastaan.

Kimura painimassa Arisa Hoshikia vastaan Tokyo Domessa tammikuun 4. päivä 2020.
Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Ennakko: AEW Double or Nothing

Next post

Jälkipyykkinaru #87: AEW Double or Nothing 2020

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *