Uutiset

Terri Runnels oli lahtaamassa äitinsä vyötiäisiä, käveli ladattu käsiase hallussaan lentokentän turvatarkastukseen ja joutui putkaan: ”Unohdin, että se oli laukussani”

WWE:stä tuttu showpainimanageri Terri Runnels, 52, joutui hankaluuksiin Tampan kansainvälisellä lentokentällä Floridassa eilen keskiviikkona.

Runnels, joka työskenteli WWE:ssä vuosina 1996–2004 ja oli aikoinaan naimisissa Dustin Rhodesin kanssa, oli kävellyt lentokentän turvatarkastukseen ladattu käsiase laukussaan aamulla kello 7.32.

Lentokentältä Runnelsin tie jatkui putkaan, sillä hänet pidätettiin piilotetun aseen hallussapidosta ja siitä, että oli tuonut aseen lentokentälle.

Ase, joka Runnelsin laukusta löytyi, oli 9-millimetrinen Glock-pistooli. Ase oli TMZ:n mukaan ladattu, sisälsi 11 luotia ja kääritty sukkaan.


Myöhemmin keskiviikkona Runnels julkaisi Twitterissä videon, jossa kertoi, että hän oli yksinkertaisesti unohtanut käsiaseen laukkuunsa ja ettei hän aikonut tehdä kenellekään mitään pahaa.

– Otan aseen mukaan, kun vierailen äitini luona, koska hänen pihassaan on vyötiäisiä, jotka pilaavat puutarhan, ja muita elukoita, jotka jahtaavat hänen kanojaan, Runnels selittää videolla.

Lentokentälle ase ajautui aikaisen lennon ja univajeen takia.

– Luulen, että kello oli neljä aamulla, kun heräsin, jotta ehtisin aikaiseen lentoon, eikä minulla käynyt edes mielessäni, että matkatavaroissani voisi olla ase.

Se, mitä Runnelsille tästä tapauksesta seuraa, on epäselvää, mutta laukkunsa hän todennäköisesti tarkistaa jatkossa kahteen kertaan.

– En ole koskaan eläessäni ollut yhtä pahassa tilanteessa. Se oli yksinkertainen ja, luoja paratkoon, järkyttävä virhe. En edes tiedä, mitä sanoisin, koska alan itkeä, joten suljen suuni, Runnels sanoo videolla.

Runnelsin viimeisin WWE-esiintyminen nähtiin 22. tammikuuta 2018, jolloin juhlittiin Raw-ohjelman 25-vuotista taivalta. Runnels esiintyi WWE:ssä aikoinaan myös nimellä Marlena.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

"Toivon, etten olisi työskennellyt WWE:ssä koskaan" – Ashley Massaron lyhyt ja traaginen elämä päättyi hirttoköyteen

Next post

Ennakko: NXT TakeOver XXV (1.6.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *