Uutiset

WWE:stä tuttu Shad Gaspard, 39, on kuollut

Yhdysvaltalainen showpainija Shad Gaspard on kuollut 39-vuotiaana, uutisoi Wrestling Observer.

Gaspard, joka otteli WWE:ssä Cryme Tyme -nimisessä joukkueessa JTG:n kanssa, hukkui Kalifornian Venice Beachilla sunnuntaina. Gaspardin ruumis löydettiin varhain keskiviikkoaamuna paikallista aikaa.

Gaspard oli ollut uimassa Tyynessämeressä joukossa, johon kuului myös hänen 10-vuotias poikansa. Uimarit yllätti vahva paluuvirtaus. Gaspard viittoi uimavalvojia pelastamaan ensin hänen poikansa, minkä jälkeen aalto upotti hänet kohtalokkaasti veteen.

Gaspardin WWE-ura alkoi vuonna 2005. Televisiossa hän debytoi vuonna 2006. Gaspard vapautettiin ensimmäisen kerran WWE-sopimuksestaan syyskuussa 2007, mutta hän palasi takaisin jo seuraavan vuoden maaliskuussa.

Toisen ja samalla viimeisen kerran Gaspard vapautettiin WWE-sopimuksestaan marraskuussa 2010, minkä jälkeen hän paini muualla satunnaisesti ja tähtäsi samaan aikaan Hollywoodiin näyttelijäksi.

Joulukuussa 2016 Gaspard nousi otsikoihin, kun hän pysäytti aseellisen, päihtyneen ryöstäjän floridalaisella huoltoasemalla. Gaspard otti varkaalta aseen ja piti tätä paikoillaan siihen asti, että poliisi pääsi paikalle.

Gaspardia jää kaipaamaan hänen poikansa lisäksi vaimo Siliana Gaspard.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Jälkipyykkinaru #86: WWE Money in the Bank 2020

Next post

Ennakko: AEW Double or Nothing

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *