Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2021: WWE SummerSlam

Uskomatonta, että tämäkin vuosi on jo edennyt jo siihen vaiheeseen, missä vietetään kesän kuumimpia bileitä ja suunnataan katse syksyyn. Vuosi vuodelta vuosi vain sujahtaa silmien ohi yhä nopeammin ja nopeammin. Tänä viikonloppuna on luvassa kaksi suurta yllätystä. Ensinnäkin – WWE:n kesäinen maksutapahtuma SummerSlam on jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Koska viimeksi WWE on järjestänyt ison tapahtuman muuna päivänä kuin sunnuntaina? Taboo Tuesday vuonna 2005? Elämme selvästi historiallisia aikoja.

Mutta myös rapakon toinen puoli järjestää jotain suurta, sillä CM Punkin huhutaan palaavan painin pariin AEW:n Rampage -ohjelmassa. Onhan hän kuitenkin ehtinyt olemaan painimaailmasta ulkona jo yli vuoden WWE Backstage ohjelman loputtua. Täten painimaailma saattaa olla joko todella positiivisella tuulella tai sitten heidän luottamuksensa on pistetty säpäleiksi, riippuen miten tietyt muuttujat muuttuvat.

WWE:n kaksi viimeisintä tapahtumaa on nyt lisätty pisteidenlaskuun. Yksi mielenkiinnon kohde näistä löytyi: puolet veikkaajista arvasivat oikein, että Big E voittaa miesten MITB-salkun. Mutta vain yksi veikkaaja osasi arvata, että naisten salkun vie Nikki A.S.H. Kertooko tämä WWE:n naisten divisioonan yllätyksellisyydestä vai päämäärättömyydestä? Vai oliko tällä kertaa vain veikkaajilla tuuri matkassa miesten suhteen?

Johdossa on tällä kertaa Marauderi, joka on 200 pisteellä ainoana veikkaajana noissa sadoissa. Jax Teller ja Alert ovat kuitenkin lähellä: molemmilla on 197 pistettä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.

Huom! Huomaa että veikkaus menee kiinni kello 00:00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, eikä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kuten yleensä.


Veikkausvuorossa WWE SummerSlam (21.8.2021)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #99: FCF Showpainia! Viimeiseen Mieheen (10.7.2021) & Showpainia! (31.7.2021)

Next post

WWE- & AEW-veikkaus 2021: AEW All Out

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.