Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE SummerSlam

Onko vihdoin ja viimein uuden aikakauden alku? Vince McMahon ripusti vihdoin ja viimein kalossinsa naulaan ja toista kertaa yli 40 vuoteen (lisätietoja siitä edellisestä kerrasta täällä) WWE:n johdossa on joku muu kuin vanha kunnon veitikka, Vincent Kennedy McMahon jr., joka muuten on tällä hetkellä ongelmissa nimenomaan vanhan veitikkansa takia. Vaan näemmekö näitä uusia tuulia jo nyt vai onko tämä vanhan Vincen vision viimeinen hurraahuuto? Saavatko kaikki nämä Triple H:n lellikit vihdoin sitä ansaitsemaansa arvostusta ja kenties jopa nimensä takaisin? Onko Kevin Dunnin suojatyöpaikka tällä hyvää taputeltu? Onko ovi jälleen avoin Shane McMahonille? Näihinhän kysymyksiin ei vielä vastata, mutta ehkäpä muutaman seuraavan kuukauden aikana tähänkin tulee muutos. Tai sitten ei – tulevaisuuttahan ei tunnetusti voi ennustaa, kuten monet ovat tässäkin kisassa huomanneet.

AEW x NJPW Forbidden Doorin veikkauksessa pistehaarukka oli 17 ja 33 pisteen välillä. Keskiarvo ja mediaani osuivat molemmat 26 pisteeseen ja niin paljon sai 5 eri henkilöä saaliikseen. Aika hyvin AEW-veikkaajilta! Tuoreimman WWE-veikkauksen puolella pisteitä nähtiin 13 ja 23 välillä, keskiarvon ja mediaanin olevan tuossa 17 tienoilla. Tämä kuulostaa ainakin omiin korviin yhdeltä vaikeimmilta WWE-veikkauksilta koskaan – eli mitä erinomaisempi joutsenlaulu Vincen viimeiselle WWE-erikoistapahtumalle! Mutta niin, AEW oli siis selvästi paljon helpompi veikattava, mikä toisaalta voi johtua mm. siitä, että AEW:n tapahtumissa yleensä ei otteluihin lisätä uusia ottelijoita vain sekunteja ennen ottelun alkamista (köhköhTheoryMITBvoittajaköhköh) ja ehkä myös siitä, että AEW:n veikkauksiin ei mahdu läheskään niin monta mielivapaata bonuskysymystä, mitä WWE:n puolelle on pakko repiä.

Veikkauksen kärkeä pitää nimimerkki De 249 pisteellä. Seuraavana vuorossa on Senasentteri 246 pisteellä ja jollain ilveellä Villezkakin on kirinnyt kolmanneksi 237 pisteellä. Kuka olisi uskonut.

Huom! Tapahtuma on jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Veikkaa ajoissa.

Pistepörssin löydät täältä

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE SummerSlam (30.7.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #120: ROH Death Before Dishonor 2022

Next post

Jälkipyykkinaru #121: FCF Northern Queens

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *