Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE WrestleMania Backlash

Painihullu takaripsi eli virallisemmin WrestleMania Backlash on tämä WWE:n suhteellisen tuore nimeämisidea alleviivata sitä, miten tässä WrestleManian jälkeisessä tapahtumassa kostetaan WrestleManian tapahtumia. Eikä se ole edes kovinkaan kaukana todellisuudesta, sillä kortin kuudesta ottelusta neljä on WrestleManian rematcheja. Myös loput kaksi jäljelläolevaa on suhteellisen loogista jatkumoa WrestleManian jälkilöylyistä – Madcap Mossin ja Happy Corbinin yhteinen kuppi meni lopullisesti nurin tapahtuman aikana, eikä tämä Reignsin (ja hänen sukulaistensa) kohtaaminen Drew McIntyren ja RK-Bron kanssa tunnu myöskään mitenkään täysin hatusta vedetyltä. Valitettavasti en voi juurikaan muuten kehua korttia, sillä esimerkiksi mestaruusotteluja on mahtunut tasan yksi ja muutenkin ainakin omaan makuun lähes kaikki kortin ottelut olivat niitä, jotka itse WrestleManiassa haukotuttivat eniten.

WrestleMania-veikkauksessa nähtiin kaikkea 11 ja 28 pisteen väliltä, joskin valtaosan veikkausonni oli 20 pisteen tienoilla. De keräsi nuo kovimmat pisteet, mutta myös Villezkalla ja Alertilla oli erityisen hyvä veikkauskerta. Myös Kazun veikkausonnea tarvitsee kerrankin onnitella, sillä tuo yleensä jobberiksi tituleerattu veikkaaja onnistui kerrankin keräämään jopa hurjat 24 pistettä.

Pistepörssin johtajana on Senasentteri 123 pisteellä, mutta De on kirittää kivasti 121 pisteellä. Villezka, Jax Teller, Prinssi, Alert, Grangg ja Bernando92 ovat myös rikkoneet maagisen 100 pisteen rajan.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE WrestleMania (8.5.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #115: FCF Showpainia! (30.4.2022)

Next post

WWE- & AEW-veikkaus 2022: AEW Double Or Nothing

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *