Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2022: WWE WrestleMania

Kaikkein isoin pelikenttä, kuolemattomien näyteikkuna, ohjelmien ohjelma, urheiluviihteen suurin spektaakkeli, kaikkien niiden isoisä! Voi kyllä, se on WrestleMania!

Kuinka Logan Paul pärjää Mysterion klaania vastaan? Lähteekö Corbin iloisena kotiin? Kenet ihmeen Vince McMahon on keksinyt Seth ”Freakin'” Rollinsin päänmenoksi? Meneekö kaikki oikeasti Johnny Knoxvillen ja Sami Zaynin välillä? Onko Omos Osmon anagrammi? Miksikä uusi mestaruus nimetään, kun WWE-mestaruus ja WWE Universal-mestaruus yhdistyvät?

Näihin kysymyksiin saatamme saada tänä viikonloppuna vastauksen, jos lykkyä on. Tänäkin vuonna WrestleMania on kaksipäiväinen megasirkus, joten tälläkin kertaa veikkaus menee kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

AEW Revolution veikkauksessa jakauma oli suurta. Heikoin veikkaaja sai vain 14 pistettä, kun taas paras – Jax Teller – veti huimat 31 pistettä. Keskimäärin pisteitä tuli 22 pistettä (mediaani myös 22), joten jos sait yli sen verran – onnea! Leyla Hirschin voitto ja se, että CM Punkin ja MJF:n ottelu oli minuutin verran pääottelua pidempi olivat ne suurimmat kompastuskivet valtaosalle arvaajia.

Veikkauspörssin kärjessä majailee Senasentteri, joka on juuri ja juuri rikkonut 100 pisteen maagisen rajan. De 93 pisteellä, sekä Villezka & Prinssi 89 pisteellä ovat kirittämässä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.

Huom!

Veikkaus menee kiinni jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, joten veikkaa ajoissa.


Veikkausvuorossa WWE WrestleMania (2.4. – 3.4.2022)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #43: Tony Khan ostaa Ring of Honorin, Triple H eläköityy kehästä, Bloodsport-viikonloppu edessä

Next post

Jälkipyykkinaru #112: ROH Supercard of Honor 2022

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *