Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW All In

Tyyntä myrskyn edessä tai jotain. Tällä viikolla nimittäin vasta lämmitellään AEW:n All Inin parissa, sillä sitä seuraavalla viikolla on luvassa niin ikään tilin tyhjennys AEW:n All Outissa kuin myös takaisinmaksu WWE:n Paybackin kanssa. Mutta niistä enemmän ensi viikolla, sillä tällä viikolla nautimme Wembleyn täyttävistä eurooppalaisista painifaneista. Menen hautaan asti väittäen, että edellisessä Wembleyssä järjestetyn SummerSlam 1992:n yleisö on kaikkien aikojen paras painiyleisö. Jos he saavat Virgilinkin vaikutttamaan supertähdeltä, niin he pystyvät mihin tahansa. Toki maailma on muuttunut hyvin paljon tässä viimeisen 31 vuoden aikana, joten voi olla, ettei samaan tunnelmaan päästä, vaikka kuinka yleisössä istuisikin 80 000 painituristia.

Kurkkaus pistepörssiin ja siellähän on tutut naamat johdossa. Marauderi johtaa 257 pisteellä. Alert on perässä nipin napin 250 rajapyykin paremmalla puolella ja Senasentteri pisteen verran Alertia perässä. SummerSlamista mainitsen sen verran, että jopa 5 veikkaajaa pääsi 28 pisteeseen, mutta Villezka oli pisteen verran muita parempi. Hän nimittäin osasi arvata ainoana, että Apollo Crews lentää ensimmäisenä kehästä Slim Jim Battle Royalissa. Ne pienet marginaalit.

Huom! Veikkaus menee kiinni huomenna kello 19:00.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa AEW All In (27.8.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

G1 Climax 33 - Jälkipyykki

Next post

Jälkipyykkinaru #142: AEW All In 2023

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *