Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW Double or Nothing

Superviikonlopun seuraava osa on tässä, sillä tämän viikon toinen ja viimeinen veikkauslomake saapuu vihdoin ja viimein. Vuoden toinen AEW-tapahtuma pitää sisällään näillä näkymin 10 ottelua ja totta kai seassa on aivan mahtava Anarchy in the Arenan paluu. Veikkauskupongista sen verran lisätietoja, että kyselen siellä House of Blackin vastustajajoukkueen jäsenien nimiä. Koska veikkauslomakkeiden tekeminen on haastavaa, niin ne ovat eri osissa, mutta tulen käymään ne yksittäin läpi ja jos keksit hauskan ja hulvattoman idean pistää saman nimen kolmeen kertaan, niin saat silti näistä maksimissaan 1 pisteen. Ellei toki käy niin, että House of Blackin vastustajajoukkue onkin vain yksi mies. Silloin voin miettiä uusiksi pisteidenjakoa.

Ps. unohdin eilisessä veikkauskupongin hypetekstissäni mainita, että superviikonloppuun mahtuu myös kotimaisen FCF:n Omega-tapahtuma. Häpeän tätä puutetta suuresti.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Night of Champions (28.5.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Night of Champions

Next post

Jälkipyykkinaru #137: FCF Omega 2023

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *