Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Night of Champions

Jälleen aika yhden painin superviikonlopun. Tähän viikonloppuun mahtuu nimittäin 3 isompaa tapahtumaa. WWE:n farmiliiga NXT järjestää sunnuntaina Tsongas Centerissä Network-esklusiivin erikoisillan nimeltään Battleground, missä on niin ikään Last Man Standingia, kuin myös British Rounds Rules ottelu, mikä on ilmeisesti jokin NXT Siperian UK:n erikoisuus. Tästä tapahtumasta ei onneksi tule kuitenkaan erikseen veikkausta, koska kenellä nyt on aikaa pysyä kärryillä NXT:n villistä maailmasta. Samaan aikaan naapurikanavalla järjestetään AEW:n Double or Nothing, jonka veikkauskuponki ilmestyy huomenna. Mutta koko superviikonlopun aloittaa se suurin, kaunein ja upein – useamman mestaruuden spektaakkeli Night of Champions sieltä niin kauniin vehreästä ja edistyksellisestä Jeddan kaupungista. Toki positiivistahan tässä on se, että ne keitä tämä kiinnostaa katsoa, saavat kerrankin katsoa painia parhaaseen katseluaikaan. Jos en nyt täysin väärässä ole, niin suomen aikaa lauantain iltakasilta alkaa tämä mestaruussekamelska.

Joopa joo, pakolliset alkulätinät on saatu alta pois, joten kurkistetaanpa pikaisesti tuloksiin. Parhaat pisteet sai tällä kertaa Pahi ja hänen saldonsa oli 32. Hän sai siis vain yhden kysymyksen väärin ja kyseisen kysymyksen (veikkaus tapahtuman avausottelusta) oli kaikilla väärin. Ei yhtään huonommin!

Noin muutenkin vastausten keskiarvo oli 23,14 eli mitenkään vaikeasti veikattava tapahtuma kyseessä ei ollut. Ja pakko myös mainita, että kyllä sydäntä lämmitti kun kerrankin tuo aivan hatusta heittämä ”esiintyykö x, y tai z tapahtumassa” sai myöntävän vastauksen. Kiitos Carlito! Olet pirun cool.

Kokonaispisteissä Marauderi johtaa yhä 133 pisteellä. Perässä on Villezka 118 pisteellä, Alert 117 pisteellä ja sitten Senasentteri ja De 115 pisteellä. Tämän viikonlopun jäljiltä on kuitenkin 70 pistettä jaossa, joten koko soppa saattaa olla taas ihan miten sattuu seuraavan veikkaustuloskatsauksen aikana.

Huom! Muista tulla huomenna myös AEW-veikkauksen pariin. Sähköpostia tuloksista ei ole tulossa muistuttamaan.

Huom! Veikkaus menee kiinni lauantaina kello 19. Ole ajoissa.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Night of Champions (26.5.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Backlash

Next post

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW Double or Nothing

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *