Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: Battleground

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: Kokonaistilanne / Money in the BankTakeOver: The End / Extreme RulesPayback / WrestleMania 32 / TakeOver: Dallas / Fastlane / Royal Rumble.


Kesäkuun Money in the Bank oli tilastojen perusteella ennalta arvaamaton tapahtuma, mikä johtui mm. siitä, että silloinen WWE-mestari Roman Reigns oli juuri jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä ja joutui siksi luopumaan tittelistään häviämällä ottelunsa Seth Rollinsille. Reigns ei kuitenkaan sinetöinyt vain omaa kohtaloaan, vaan perhosvaikutuksena kävi niin, että Dean Ambrose lunasti aiemmin samana iltana voittamansa Money in the Bank -salkun heti pääottelun jälkeen ja oli loppujen lopuksi se, joka käveli Las Vegasista WWE:n mestarina pois.

Nämä käänteet näkyivät myös veikkaustuloksissa; vain harva (9,6 %) osasi aavistaa Rollinsin voiton siinä missä valtaosa (78,8 %) uskoi Reignsin säilyttävän mestaruutensa. Ambrosen nousu Money in the Bank -salkun omistajaksi ei sen sijaan ollut yllätys, sillä yli puolet (51,9 %) veikkasi sen oikein. Kevin Owens (28,8 %) oli Ambrosen lisäksi oikeastaan ainut, jonka voittoa veikkaajat pitivät todennäköisenä; kaikki muut Money in the Bank -kilpailijat jäivät alle kymmenen prosentin. Kaikista epätodennäköisimpänä voittajana pidettiin Alberto Del Rioa, jonka voittoon ei uskonut kukaan. Vaan vaikka yli puolet veikkaajista ennusti Ambrosen voiton oikein, niin vain pieni osa (23,1 %) oletti, että hän lunastaisi salkkunsa jo samana iltana.

Muut ottelut eivät tuottaneet samanlaisia yllätyksiä kuin Reignsin ja Rollinsin matsi; esim. Rusevin (96,2 %) ja Titus O’Neilin (3,8 %) ottelun lopputulos oli äärimmäisen ennalta arvattava, eivätkä muutkaan keskikortin ottelut aiheuttaneet hankaluuksia – jopa John Cenan tappio oli ennustettavissa, sillä 59,6 % luotti AJ Stylesin voittoon. Oikeastaan vain Charlotten ja Dana Brooken (32,7 %) voitto Becky Lynchistä ja Sasha Banksista tuli veikkaajille yllätyksenä. Jokerikortti oli sen sijaan hankalampi tapaus, sillä esim. pisimmän ottelun veikkaaminen osoittautui vaikeaksi; vain 7,7 % vastasi oikein (Rollins vs. Reigns). Suurin osa veikkaajista luotti joko AJ Stylesin ja John Cenan otteluun (48,1 %) tai Money in the Bank -matsiin (44,2 %).

Veikkausvuorossa: Battleground (24.7.)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ennakko: G1 Climax 26

Next post

Spandex Sapiens Tour: Eurogames

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *