Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: Extreme Rules

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: Kokonaistilanne / Payback / WrestleMania 32 / TakeOver: Dallas / Fastlane / Royal Rumble.


Toukokuun ensimmäisenä päivänä järjestetty Payback oli tapahtuma, jossa oli oikeastaan vain kaksi jymy-yllätystä: Dolph Zigglerin voitto Baron Corbinista ja se, että Vince McMahon luovutti Raw’n vallan Stephanielle ja Shanelle. Kilpailu veikkauspisteistä oli siis varsin tasainen, ja jopa 22 veikkaajaa sai yhteensä 20 pistettä tai enemmän. Vastakohtaisesti vain neljä veikkaajaa ansaitsi vähemmän kuin kymmenen pistettä.

Dolph Zigglerin (3,6 %) voitto oli itse asiassa suurin yllätys koko WWE-veikkauksen historiassa: vain kaksi kilpailijaa luotti Zigglerin voittoon. Vincen päätöksen osasi ennustaa puolestaan kolme veikkaajaa. Valtaosa oletti, että Vince olisi luovuttanut vallan vain Shanelle, mutta joukossa oli myös villejä veikkauksia, kuten Eric Bischoff, ”Stone Cold” Steve Austin sekä Big Show ja Kane.

Muista voittajista myös Kevin Owens (34,5 %) ja Kalisto (36,4 %) olivat tietynlaisia yllätyksiä. Charlotte (81,8 %), Roman Reigns (87,3 %) ja Dean Ambrose (89,1 %) olivat puolestaan ennalta arvattavia voittajia. Tasaväkisin kohde oli jokerikortti, jossa veikattiin, esiintyisikö entinen NXT-mestari Finn Bálor tapahtumassa: 43,6 % uskoi, että Bálor olisi läsnä. Sitäkin tasaväkisempi kohde oli tosin The Vaudevillainsin (52,7 %) ottelu Enzo Amorea ja Colin Cassadya (47,3 %) vastaan. Matsi kuitenkin keskeytettiin, kun Amore kärsi aivotärähdyksen, joten kukaan ei saanut ottelusta pisteitä.

 

Veikkausvuorossa: Extreme Rules 22.5.

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ennakko: Wrestling Show Live! 21.5.2016

Next post

Ennakko: Extreme Rules 2016

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *