Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: No Mercy

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: Kokonaistilanne / Clash of Champions / BacklashSummerSlam / TakeOver: Brooklyn II / Battleground / Money in the BankTakeOver: The End / Extreme RulesPaybackWrestleMania 32 / TakeOver: Dallas / Fastlane / Royal Rumble.

WWE järjesti syyskuun aikana kaksi erikoistapahtumaa, Backlashin ja Clash of Championsin. SmackDown-ohjelman Backlash osoittautui vaikeammaksi veikkauskohteeksi kuin Raw’n Clash of Champions, jonka jokerikortista tosin muodostui yllättävän hankala haaste monelle veikkaajalle.

Backlashin ennalta arvattavin tulos oli Jimmy ja Jey Uson voitto Mojo Rawleysta ja Zack Ryderistä (90,4 % arvasi ratkaisun oikein). Myös Heath Slaterin ja Rhynon joukkuemestaruusvoitto (76,9 %) sekä Dolph Zigglerin tappio (75 %) olivat kohteita, jotka valtaosa veikkaajista ennusti oikein. Vaikein kohde oli Bray Wyattin ja Randy Ortonin ottelu, jonka moni (69,2 %) virheellisesti odotti päättyvän Ortonin voittoon. AJ Stylesin WWE World -mestaruusvoiton osasi ennustaa 51,9 % veikkaajista. Jokerikortin hankalin kohde oli kysymys siitä, esiintyisikö Kane tapahtumassa vai ei. Yli puolet veikkaajista näet oletti, ettei ”Devil’s Favorite Demon” ilmestyisi Backlashissa esiin, mutta totuus oli toinen.

Clash of Championsissa oli kolme erittäin ennalta arvattavaa tulosta: Kevin Owensin voitto (96,1 %), T.J. Perkinsin voitto (96,1 %) ja Nia Jaxin voitto (94,1 %). Yllättävin tulos oli se, ettei Cesaron ja Sheamuksen ottelussa ollut voittajaa (vain kaksi veikkaajaa ennusti ratkaisun oikein). Myös Chris Jerichon voitto (37,3 %) Sami Zaynista ja New Dayn (35,3 %) voitto Luke Gallowsista ja Karl Andersonista olivat lieviä yllätyksiä. Lisäksi hankaluuksia syntyi jokerikortista, sillä moni (60,8 %) oletti, että Lanaa ei häädettäisi kehäalueelta ulos Roman Reignsin ja Rusevin välisen ottelun aikana. Moni (80,4 %) myös virheellisesti oletti, että tapahtumassa nähtäisiin Triple H.


Veikkausvuorossa: WWE No Mercy 2016 (9.10.)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Arvio: Ultima Lucha II

Next post

Ennakko: NJPW King of Pro-Wrestling 2016

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *