Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: NXT The End

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: Kokonaistilanne / Extreme RulesPayback / WrestleMania 32 / TakeOver: Dallas / Fastlane / Royal Rumble.


Toukokuun toinen maksulähetys, Extreme Rules, osoittautui kohtalaisen ennalta arvattavaksi tapahtumaksi; veikkaajista reilusti yli puolet ansaitsi 20 pistettä tai enemmän, ja vain yksi osallistuja jäi alle kymmenen pisteen. Ennalta-arvattavuutta selittää se, että vain yksi ottelu oli sellainen, jossa enemmistö veikkaajista arvasi ottelun voittajan väärin. Kyseinen matsi oli ottelu Intercontinental-mestaruudesta: 54,7 % uskoi Cesaron voittoon, kun taas oikean vastauksen eli The Mizin arvasi vain 28,3 % veikkaajista. Myös Sami Zayn (17 %) sai ääniä, kun taas Kevin Owensin mahdollisuuksiin ei luottanut kukaan.

Kaikista ennalta arvattavin ottelu oli Baron Corbinin ja Dolph Zigglerin matsi, jossa 94,3 % luotti Corbiniin. Sen lisäksi kolmen muun ottelun lopputulokset olivat ennustettavissa: 92,5 % vastaajista uskoi Roman Reignsin, Dean Ambrosen ja The Clubin voittoihin. Kaikista pienin erotus oli United States -mestaruusmatsissa, jossa 60,4 % veikkasi Rusevia ja 39,6 % Kalistoa.

Otteluiden tulokset eivät siis yllättäneet veikkaajia, minkä vuoksi jokerikortti nousi tavallista suurempaan arvoon Extreme Rulesissa. Eritoten kysymykset siitä, nousisiko Ric Flair tapahtuman aikana kehään tai käytettäisiinkö piikkilankaan kiedottua pesäpallomailaa aseena Chris Jerichon ja Dean Ambrosen välisessä Asylum-ottelussa, jakoivat mielipiteitä ja osuivat monella väärin. 66 % nimittäin uskoi virheellisesti, ettei Flair nousisi kehään, ja 52,8 % uskoi niin ikään virheellisesti, ettei pesäpallomailaa käytettäisi aseena. Kysymys siitä, sekaantuvaisitko Karl Anderson ja Luke Gallows tapahtuman pääotteluun eli AJ Stylesin ja Roman Reignsin väliseen otteluun WWE:n mestaruudesta, oli sen sijaan yksipuolisempi: 94,3 % veikkasi oikein luottamalla siihen, että The Club tosiaan saapuisi ottelun aikana paikalle.

Veikkausvuorossa: NXT TakeOver: The End (8.6.)

Tällä kertaa jaossa on yhteensä 25 pistettä (20 + 5). Lomake suljetaan tuttuun tapaan tapahtumailtana klo 23.

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Kuolemansuudelma?

Next post

Arvio: NXT TakeOver: The End

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *