Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: Payback

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: KokonaistilanneRoyal Rumble / Fastlane / TakeOver: Dallas / WrestleMania 32.


NXT TakeOver: Dallas osoittautui melko ennalta arvattavaksi tapahtumaksi, jossa nähtiin jopa yksi täysosuma, kun TheNotorious veikkasi aivan kaiken jokerikorttia myöten oikein. Ainut yllättävä tulos oli Finn Bálorin voitto Samoa Joeta vastaan: 63,3 % vastaajista luotti Joen voittoon, kun taas Báloriin uskoi 36,7 %. Tilastojen perusteella ilmiselvin lopputulos oli Shinsuke Nakamuran (86,7 %) voitto Sami Zaynista (13,3 %).

WrestleMania puolestaan sisälsi useita yllätyksiä ja siten myös suurempia eroja pistepörssissä. Esimerkiksi Zack Ryderin voitto Intercontinental-mestaruusmatsissa oli todellinen pommi, johon uskoi vain 4,8 %:a vastaajista – ennakkosuosikit kyseisessä ottelussa olivat Kevin Owens (46,8 %) ja Sami Zayn (38,7 %). Myös Dolph Ziggleriin (9,7 %) luotettiin enemmän kuin Ryderiin. Sin Caraan, Stardustiin tai The Miziin ei puolestaan uskonut yksikään veikkaaja.

Vaan vielä valtavampi pommi oli Chris Jerichon (3,2 %) voitto AJ Stylesista (96,8 %). Myös Charlotten (11,3 %) voitto Becky Lynchistä (12,9 %) ja Sasha Banksista (75,8 %) yllätti monet. Lisää vaikeuksia veikkaajille aiheuttivat The Undertakerin (24,2 %) voitto Shane McMahonista (75,8 %) sekä The League of Nationsin (19,4 %) voitto The New Daystä (80,6 %). Roman Reignsin (80,6 %) ja Brock Lesnarin (61,3 %) voitot olivat sentään helposti ennustettavissa, kuten myös Kickoff-lähetyksen ottelut.

Myös jokerikortti sisälsi yllätyksiä. 96,8 %:a vastaajista nimittäin uskoi, että Vince McMahon olisi sekaantunut The Undertakerin ja Shane McMahonin Hell in a Cell -otteluun. Samaten Intercontinental-mestaruusottelun kolmatta sisääntulijaa (Sami Zayn) oli hankala arvata oikein: kaikista vastaajista vain yksi veikkasi oikein. Vahvimmilla tässä oli Stardust, johon uskoi 27,4 %:a vastaajista.

 

Veikkausvuorossa: Payback 1.5.

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin). Muista myös lukea Paybackin ennakko!

 

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ennakko: Payback 2016

Next post

John Cena vs. Umaga (WWE Royal Rumble 2007)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *