Veikkaus

WWE-veikkaus 2019: Hell in a Cell

Uudet tuulet puhaltavat. SmackDown siirtyi Foxille perjantai-iltaan, RAW koki muodonmuutoksen ja NXT:kin on muuttunut kaksituntiseksi liveshowksi. Kaiken sen ohessa on lähes unohtunut, että tänä sunnuntaina on myös PPV. Korttiin on näin vuorokausi ennen tapahtumaa julkaistu 4 matsia, minkä takia veikkauksessa saa tällä kertaa todella paljon pisteitä per kohta. Kuvittelin, että Smackdownissa julkaistaisiin HIAC:n kortti täyteen otteluita, minkä takia tällä kertaa odottelin SmackDowniin asti ennen kuin julkaisin veikkauksen. Tulevaisuudessa tulen luultavimmin kuitenkin julkaisemaan ne maanantain raw’n jälkeen, jotta veikkausaikaa on tarpeeksi.

Pistepörssi löytyy tuttuun tapaan täältä. Jori on loikannut huipulle Toni Niemisen ja Tom Killerin jäädessä toiseksi ja kolmanneksi. Clash of Championsista Ravenwood veti liki maksimit – 29/33. Hyvä Ravenwood!

Clash of Championsin kohdalla kävi sen verran typerä temppu, että nimimerkki jäi erehdyksessä ”pisteelliseksi” kohdaksi. Täten 33 pistettä oli tällä kertaa maksimit.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa Hell in a Cell (6.10.2019)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

#PerjantainPromo - Kevin Sullivan luo hirviön (1985)

Next post

Smarkside perkaa: WWE SmackDown (5.10.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *