Veikkaus

WWE-veikkaus 2019: NXT TakeOver XXV

Historian 25. TakeOver luvassa ja pitkästä aikaa TakeOver ei ole päärosterin erikoistapahtuman sivunäytös.

Pistepörssi löytyy tuttuun tapaan täältä. Tom Killer on yhä johdossa, mutta vain muutaman pisteen verran. Money in the Bankista parhaat pisteet sai Kazuchiba 26 pisteellä. Money in the Bankista täytyy myös selventää sen verran, että diskasin tasapuolisesti bonuskysymyksen siitä, esiintyykö Nikki Cross naisten MITB-matsissa, sillä Crossia mainostettiin otteluun Blissin tilalle vielä veikkausajalla. Eli maksimipisteet kyseisestä tapahtumasta oli 33 eikä 35.

Oikeat vastaukset lähetin matkaan muutaman tunnin ennen tämän veikkauskupongin julkistamista. Ainakin yksi käyttäjä oli laittanut sähköpostinsa väärin, joten tarkkuutta, jos haluatte nähdä omat veikkauksenne. Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa NXT TakeOver XXV (1.6.2019)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

 

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Ennakko: NXT TakeOver XXV (1.6.2019)

Next post

Analyysi: Painimaailman kylmä sota – Kenen joukoissa seisovat Impact Wrestling, Major League Wrestling ja Ring of Honor?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.