Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: Backlash

Pahoittelut näin heti kärkeen, että viime viikolla käydystä NXT TakeOver In Your Housesta ei tullut veikkausta. Koko tapahtuman tuleminen oli mennyt itseltäni täysin ohi, enkä ollut muutenkaan sisäistänyt, että kyseinen tapahtuma kulki NXT TakeOver-nimellä, kuin vasta liian myöhään.

Backlashin erikoisuutena on tällä kertaa Edgen ja Randy Ortonin niin kutsuttu ”Greatest Wrestling Match Ever” – mitä ihmettä se voi tarkoittaa? Pistääkö Edge ja Orton kaikki arvosteluskaalat uusiksi vai onko tämä vain julma pila saada katsojat katsomaan kolmen tunnin headlockia?

Money in the Bankin hajonta pisteissä oli aika laajaa.  Kaikkea nähtiin seitsemästä pisteestä 27:ään asti. Tämä johtui varmasti osaksi siitä, että itse MITB-otteluista sai verrattain isot pisteet. Otiksen salkkuvoiton veikkasi oikein jopa yksi henkilö – Asukan sentäs arvasi jopa 6 veikkaajaa.

Tällä hetkellä veikkauksen kärjessä on Villezka 125 pisteellä. Alert ja TeMeZ ovat myös kintereillä vain pisteen verran takana.

Täydellisen pistepörssin näet täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa Backlash (14.6.2020)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Donald Trump kietoutui showpainiin jo 80-luvulla, ja se on sidoksissa siihen, miksi urheilun ovet aukesivat nimenomaan Floridassa

Next post

Kun joudut todistamaan ettet ole uhka – Käsittelyssä Black Lives Matter, Shad Gaspard sekä FCF:n yhdenvertaisuus

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.